پنج‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

2 حادثه امنیتی سنگین برای اشغالگران در غزه/ هدف قرار گرفتن پیاده‌ نظام دشمن/ هلاکت 4 نظامی صهیونیست

در پی عملیات مقاومت فلسطین در شرق غزه، منابع صهیونیستی از وقوع یک «حادثه امنیتی سخت» کشته شدن دست‌کم 3 نظامی، زخمی شدن چند تن دیگر و به‌کارگیری دستور هانیبال خبر داده‌اند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه خبری رسمی جنبش انصارالله، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع حادثه امنیتی جدی در شرق شهر غزه خبر داده‌اند که طی آن، یک تیم پیاده‌نظام ارتش این رژیم هدف حمله قرار گرفته است.

 

بر اساس اعلام این منابع، بالگردهای نظامی در حال انتقال کشته‌ها و مجروحان به بیمارستان «تل هاشومیر» هستند.

 

برخی منابع صهیونیستی نیز از فرود ۵ بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی حامل کشته‌ها و زخمی‌های ۲ عملیات در نوار غزه در بیمارستان‌های این رژیم خبر داده‌اند.

 

طبق گزارش این رسانه‌ها، در جریان این حادثه، ارتش رژیم صهیونیستی دستور موسوم به «هانیبال» را نیز فعال کرده است؛ دستوری عملیاتی‌ که در صورت احتمال اسارت یک نظامی، به استفاده از هر نوع نیروی قهری حتی به قیمت جان آن نظامی اجازه می‌دهد. با این وجود، منابع صهیونیستی اعلام کردند که «نظامی مفقود» پیدا شده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی تاکنون کشته شدن دست‌کم 3 نظامی و زخمی شدن ۲ تن دیگر را تأیید کرده‌اند. این در حالی است که منابع مقاومت، احتمال افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی را بسیار بالا ارزیابی می‌کنند.

 

همزمان با این عملیات، گردان‌های «شهید عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد رزمندگان آن یک خودروی زرهی از نوع «نمر» را که حامل نظامیان صهیونیست بوده، در شمال خان‌یونس با یک راکت ضدزرهی «الیاسین ۱۰۵» هدف قرار داده‌اند.

 

پایگاه خبری عبری «حدشوت بزمان» در این باره اعلام کرد: خودروی زرهی هدف قرار گرفته در حادثه امنیتی شمال باریکه غزه، همچنان در آتش می سوزد.

 

پایگاه عبری «حدشوت للوتسنزورا» از تخلیه مداوم زخمی ها و کشته ها در شمال شرق غزه خبر داد و افزود: وضعیت آماده باش کامل در بیمارستان های مرکز و جنوب اسرائیل بعد از حوادث امنیتی اخیر غزه، اعلام شده است.

 

ساعتی پیش نیز پایگاه‌های عبری زبان وابسته به شهرک‌نشینان صهیونیست اعلام کردند یک نظامی دیگر ارتش در کمین مقاومت در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه، کشته شد تا شمار نظامیان کشته شده این رژیم به 4 نفر برسد.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

شهادت بیش از 12 هزار زن فلسطینی

شهادت بیش از 12 هزار زن فلسطینی

وزارت امور خارجه فلسطین به مناسب روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان اعلام کرد در طول دو سال گذشته در نتیجه جنگ رژیم اسرائیل،12 هزار و 500 زن فلسطینی در نوار غزه و کرانه باختری شهید شدند.

|

اختلافات و درگیری مقامات رژیم صهیونیستی

اختلافات و درگیری مقامات رژیم صهیونیستی

-یک رسانه رژیم صهیونیستی فاش کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای حل اختلافات یسرائیل کاتس وزیر جنگ و ایال زامیر رئیس ستاد مشترک ارتش میانجی گری می کند.

|

زلزله در ارتش رژیم صهیونیستی؛ دهها افسر ستاد ارتش احضار شدند

زلزله در ارتش رژیم صهیونیستی؛ دهها افسر ستاد ارتش احضار شدند

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل ده‌ها افسر بلندپایه ستاد را درپی اعلام نتایج کمیته تحقیقات درخصوص علل شکست و غافلگیری تل‌آویو در برابر عملیات «طوفان الاقصی» در روز هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی (۱۵ مهر ۱۴۰۲) احضار کرد و رسانه‌های صهیونیستی از آن به عنوان زلزله در ارتش یاد کردند.

|

حملات شدید هوایی و توپخانه‌ای به غزه

حملات شدید هوایی و توپخانه‌ای به غزه

ارتش اشغالگر بار دیگر نوار غزه را با حملات هوایی و توپخانه‌ای سنگین هدف قرار داد؛ حملاتی که علی‌رغم آتش‌بس شکننده 10 اکتبر، جان حداقل 318 فلسطینی را از آغاز آتش‌بس تاکنون گرفته است.

|

جنایات غزه در سطح نسل‌کشی است

جنایات غزه در سطح نسل‌کشی است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، از «ناتوانی ساختاری» سازمان ملل در مواجهه با بحران‌ها در سطح جهان سخن گفت و جنایات رژیم اسرائیل در نوار غزه را در سطح نسل‌کشی دانست.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.