دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

برنامه جهانی غذا: برخی از کودکان در غزه هیچ غذایی در طول روز نمی‌خورند

معاون مدیر اجرایی سازمان برنامه جهانی غذا با بیان اینکه برخی از کودکان در غزه هیچ غذایی در طول روز نمی‌خورند گفت: ما تا به الان شاهد هیچ وضعیتی مشابه اوضاع غزه نبوده‌ایم.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری المیادین، معاون مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا اعلام کرد: قحطی در غزه در حال گسترش است و نوار غزه از کاهش رسیدن کمک‌های انسانی رنج می‌برد. برخی از خانواده‌ها در غزه به من اعلام کرده‌اند کودکانشان هیچ غذایی در طول روز نمی‌خورند. 

 

وی افزود: ما به صورت مبرم به آتش بس در نوار غزه نیاز داریم. ما مقادیر کافی غذا داریم تا به مدت دو ماه به ساکنان غزه، غذا برسانیم، اما باید اجازه ورود کمک‌ها از طریق تمامی گذرگاه‌ها داده شود. باید آتش بس در غزه برقرار شود تا ما بتوانیم دامنه توزیع کمک‌ها را گسترش دهیم.

 

معاون مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا درخصوص ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی بر کنترل حماس و کمک‌ها گفت: ما تا به الان هیچ شواهدی مبنی بر وقوع این امر در مناطق کاری‌مان ندیده‌ایم.

 

وی افزود: ما آماده هستیم دامنه فعالیتمان را گسترش دهیم تا کمک‌هایمان را به تمامی ساکنان غزه برسانیم، اما باید آتش‌بس برقرار شود و تمامی گذرگاه‌ها گشوده شود. تمامی ساکنان غزه از کمبود شدید امنیت غذایی رنج می‌برند.

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

واکنش حماس به ترور مبارز فلسطینی

واکنش حماس به ترور مبارز فلسطینی

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ترور «یوسف عماد العامر» یکی از مبارزان مقاومت فلسطین در شهرک قباطیه در جنوب جنین واقع در شمال کرانه باختری در حمله اشغالگران تأکید کرد این جنایت، عزم ملت و جوانان انقلابی کرانه باختری را برای مقابله با اشغالگران بیشتر ...

|

شهادت ۵ فلسطینی دیگر بر اثر گرسنگی

شهادت ۵ فلسطینی دیگر بر اثر گرسنگی

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته، پنج تن دیگر از شهروندان فلسطینی به دلیل گرسنگی و سوء‌تغذیه جان خود را از دست داده‌اند.

|

تلاش برای مُشتی آرد+ فیلم

تلاش برای مُشتی آرد+ فیلم

کودکان فلسطینی که قحطی در غزه تعداد زیادی از آنها را به شهادت رسانده، برای جمع کردن مشتی آرد از روی زمین تلاش می‌کنند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.