چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

درخواست برای شناسایی کشور مستقل فلسطین

۲۶ دیپلمات پیشین انگلیس در آستانه سفر امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه به لندن، با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به نخست‌وزیر انگلیس، خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین و اعمال فشار مشترک بر رژیم صهیونیستی برای توقف فوری جنگ در غزه شدند.

 

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المیادین، این نامه که با عنوان «فلسطین را به رسمیت بشناسید» در رسانه‌های انگلیسی منتشر شده، از دولت‌های انگلیس و فرانسه می‌خواهد، همان‌گونه که در قبال اوکراین به دفاع برخاسته‌اند در قبال مسأله فلسطین نیز وحدت عمل نشان دهند.

 

در این نامه آمده است: «در غزه و کرانه باختری نظم مبتنی بر قانون نقض می‌شود. از دولت‌های فرانسه و انگلیس می‌خواهیم که به‌صورت مشترک برای تحقق آتش‌بس فوری و دائم در غزه تلاش کنند.»

 

امضاکنندگان تصریح کرده‌اند لندن و پاریس باید «هم‌اکنون تصمیم بگیرند که کشور مستقل فلسطین را بدون قید و شرط به‌رسمیت بشناسند» و حق فلسطینی‌ها برای تعیین سرنوشت در کنار رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسند.

 

در این نامه تأکید شده است که «شناسایی کشور فلسطین نه‌تنها اقدامی در راستای عدالت و قانون بین‌المللی، بلکه پیامی روشن برای جامعه جهانی، به‌ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا دونالد ترامپ است تا نشان دهد گزینه‌ای بر پایه حقوق بین‌الملل در برابر سیاست شمشیرمحور نتانیاهو وجود دارد.»

 

در میان امضاکنندگان این نامه، شماری از برجسته‌ترین دیپلمات‌های پیشین انگلیس دیده می‌شوند که پیش‌تر مسئولیت‌هایی چون نمایندگی دائم در سازمان ملل، سفارت در کشورهای منطقه و ریاست مأموریت‌های کلیدی در جهان عرب را برعهده داشتند.

 

از جمله این افراد می‌توان به لرد هنی سفیر پیشین انگلیس در سازمان ملل، جرمی گرین‌استاک نماینده اسبق انگلیس در شورای امنیت، تونی برنتون سفیر پیشین انگلیس در روسیه، ویلیام پیتی سفیر اسبق انگلیس در افغانستان، جان شپرد سفیر پیشین انگلیس در ایتالیا و ده‌ها چهره دیگر با سابقه مأموریت در سوریه، عراق، عربستان، مصر، تونس، بحرین، لیبی، مراکش و سودان اشاره کرد.

 

این گروه با استناد به سوابق دیپلماتیک خود و درک از پیچیدگی‌های بحران خاورمیانه، از دولت استارمر خواسته‌اند که در دیدار با مکرون، مسئله فلسطین را در سطحی راهبردی و با هدف دستیابی به صلح پایدار مطرح کند.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

افزایش انتقاد صهیونیست‌ها از رها شدن ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

افزایش انتقاد صهیونیست‌ها از رها شدن ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

یک روزنامه اسرائیلی با اذعان به اینکه پاسخ موشکی ایران به حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه خسارات سنگینی بر تل‌آویو تحمیل کرده است، گفت که صدها اسرائیلی خانه‌هایشان تخریب شده است؛ اما مقامات صهیونیستی هنوز هیچ برنامه روشنی برای بازسازی ارائه نکرده‌اند.

|

انتقاد از سکوت جهانی در قبال رنج آوارگان غزه

انتقاد از سکوت جهانی در قبال رنج آوارگان غزه

جنبش مجاهدین فلسطین اعلام کرد که رنج مردم غزه، به ویژه آوارگان، در شرایط سرد و بارانی با غرق شدن چادرهایشان، به‌طور مستقیم ناشی از سیاست محاصره رژیم اشغالگر و ممانعت از ورود کمک‌های اساسی است و این وضعیت در حالی رخ می‌دهد که جهان در قبال آن سکوت کرده است.

|

استقبال آکسفام از تعطیلی  «موسسه انسانی غزه»

استقبال آکسفام از تعطیلی «موسسه انسانی غزه»

اسکات پاول، مدیر بخش صلح و امنیت در سازمان آکسفام اعلام کرد بسته شدن نهاد موسوم به «موسسه انسانی غزه» نشان‌ دهنده پایان یک تلاش شکست‌ خورده دیگر برای جایگزینی نظام کمک‌رسانی اثبات‌ شده و کارآمد است.

|

در نشست با نخبگان سیاسی و روسای اندیشکده های پاکستان؛

لاریجانی: توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود/ آشفتگی داخلی در رژیم اسرائیل
در نشست با نخبگان سیاسی و روسای اندیشکده های پاکستان؛

لاریجانی: توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود/ آشفتگی داخلی در رژیم اسرائیل

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامه‌ریزی شده از سال‌ها قبل علیه ملت ایران بود، گفت: برخلاف ملت ایران که قدرت و اراده خود را در این جنگ نشان داد، امروز رژیم صهیونیستی با نابسامانی داخلی و بحران در موجودیت نامشروع ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.