پنج‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

فریاد هزاران یهودی: نتانیاهو، قوم مرا رها کن!

«جوزف مسعد» استاد فلسطینی‌الاصل دانشگاه «کلمبیا» آمریکا با اشاره به فرار گسترده ساکنان سرزمین‌های اشغالی فلسطین و بحران جمعیتی در جامعه صهیونیستی نوشت: کابینه اسرائیل اقداماتی برای محدود کردن موج مهاجرت انجام داده و اکنون هزاران یهودی فریاد می‌زنند: «نتانیاهو، قوم مرا رها کن!»

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رویترز، کابینه اسرائیل هفته گذشته به منظور مهار موج تازه مهاجرت یهودیان دستوراتی صادر کرد که مطابق آن، «خروج از اسرائیل برای شهروندان اسرائیل منوط به تایید یک کمیته دولتی شده است.» این اقدام عملا به معنی ممنوعیت رسمی خروج از اسرائیل است. در حالی که حدود ۴۰ هزار تن از اتباع کشورهای خارجی مجاز به ترک اسرائیل هستند اما شرکت‌های هواپیمایی به دستور دولت صهیونیستی، به شهروندان  اطلاع داده‌اند که مجاز به فروش بلیت هواپیما به آنها برای مسافرت خارجی نیستند.

 

در این حال، برخی گروه‌های مدنی نسبت به معیارهای مبهم و غیرشفاف رژیم صهیونیستی برای صدور مجوز خروج از اراضی اشغالی ابراز نگرانی‌ کرده‌ و این اقدام را نقض قوانین اساسی دانسته‌اند.

این درحالی است زمانی آمریکا و اسرائیل در دهه ۱۹۷۰ میلادی یک کارزار تبلیغاتی برای مهاجرت یهودیان از شوروی به اسرائیل راه اندازی کردند. در آن زمان مقامات رژیم اسرائیل درخواست‌های احساسی مطرح می‌کردند و در اشارات تاریخی و مذهبی به درخواست از فرعون برای رها کردن یهودیان، از مقامات اتحاد شوروی می‌خواستند که قوم یهود را رها کرده و اجازه مهاجرت یهودیان شوروی را صادر کنند.

 

امروز به نظر می‌رسد  هزاران یهودی ساکن سرزمین‌های اشغالی خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی می‌گویند: نتانیاهو، قوم مرا رها کن!

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

مقام سازمان ملل: رژیم صهیونیستی  4 هزار جنین را در غزه به یکباره نابود کرد

مقام سازمان ملل: رژیم صهیونیستی 4 هزار جنین را در غزه به یکباره نابود کرد

یک عضو ارشد کمیسیون تحقیق سازمان با اشاره به اینکه اسرائیل عامدانه یک مرکز بزرگ بارداری در یکی از بیمارستان‌های غزه را هدف قرار داده بود تاکید کرد هدف اسرائیل، جلوگیری از ادامه نسل فلسطینی‌ها بوده و مقابل چشم جهانیان علنا مرتکب نسل‌کشی می‌شود.

|

مناقصه ساخت صدها واحد مسکونی در جنوب رام‌الله

مناقصه ساخت صدها واحد مسکونی در جنوب رام‌الله

جنبش چپ‌گرای صهیونیستی «صلح اکنون» اعلام کرد وزارت مسکن رژیم صهیونیستی دو مناقصه جدید برای ساخت صدها واحد مسکونی در شهرک‌های واقع در جنوب رام‌الله برای صهیونیست‌ها منتشر کرده است.

|

شرایط سخت غرب برای دادن اقامت و تابعیت به صهیونیست ها به علت ملاحظات امنیتی و فشارهای سیاسی

شرایط سخت غرب برای دادن اقامت و تابعیت به صهیونیست ها به علت ملاحظات امنیتی و فشارهای سیاسی

گزارش ها حاکی از آن است که شرایط دادن اقامت و تابعیت به صهیونیست ها در کشورهای اروپایی و آمریکا سخت شده است و کارشناسان معتقدند این سخت گیری ها به خاطر ملاحظات امنیتی و فشارهای سیاسی بعد از جنگ غزه است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.