ایهود باراک نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی بر ضرورت سرنگون کردن کابینه نتانیاهو تاکید کرد و گفت هیچ چیزی مهمتر از سرنگون کردن کابینه نتانیاهو نیست.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از الجزیره، باراک تاکید کرد براندازی کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کنونی این رژیم تبدیل به یک امر لازم شده است.
وی افزود: هیچ چیزی مهمتر از افزایش تلاشها برای براندازی بدترین کابینه اسرائیل نیست.
باراک همچنین اذعان کرد پایان دادن به جنگ غزه بسیار مهم است.
وی همچنین در خصوص حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران گفت: نباید خودمان را گول بزنیم؛ ما تهدید هستهای و موشکی ایران را از بین نبردهایم.
باراک افزود: ما احتمالاً پیشرفت برنامه هستهای ایران را تنها چند ماه به تأخیر انداختیم، که بخشی از آن به لطف مداخله ایالات متحده بود.
یک روزنامه اسرائیلی با اذعان به اینکه پاسخ موشکی ایران به حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه خسارات سنگینی بر تلآویو تحمیل کرده است، گفت که صدها اسرائیلی خانههایشان تخریب شده است؛ اما مقامات صهیونیستی هنوز هیچ برنامه روشنی برای بازسازی ارائه نکردهاند.
جنبش مجاهدین فلسطین اعلام کرد که رنج مردم غزه، به ویژه آوارگان، در شرایط سرد و بارانی با غرق شدن چادرهایشان، بهطور مستقیم ناشی از سیاست محاصره رژیم اشغالگر و ممانعت از ورود کمکهای اساسی است و این وضعیت در حالی رخ میدهد که جهان در قبال آن سکوت کرده است.
اسکات پاول، مدیر بخش صلح و امنیت در سازمان آکسفام اعلام کرد بسته شدن نهاد موسوم به «موسسه انسانی غزه» نشان دهنده پایان یک تلاش شکست خورده دیگر برای جایگزینی نظام کمکرسانی اثبات شده و کارآمد است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامهریزی شده از سالها قبل علیه ملت ایران بود، گفت: برخلاف ملت ایران که قدرت و اراده خود را در این جنگ نشان داد، امروز رژیم صهیونیستی با نابسامانی داخلی و بحران در موجودیت نامشروع ...
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس