جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شهادت چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه/ هشدار به ساکنان شمال

همزمان با تداوم حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه، ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان ۱۷ منطقه در شمال این منطقه خواست مناطق خود را ترک کرده و به جنوب بروند.


به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از المیادین،  در ادامه تجاوزات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، صبح امروز (یکشنبه) ارتش این رژیم با صدور هشدار فوری، از ساکنان ۱۷ منطقه در شمال نوار غزه خواست تا هر چه سریع‌تر به سمت مناطق جنوبی از جمله «المواصی» کوچ کنند.

 

بر اساس بیانیه سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، این هشدار شامل مناطقی همچون محله‌های الزیتون، الدرج، الصبرة، الزهور، تل‌الزعتر، البلدة القدیمة، التفاح، الترکمان و چندین ناحیه دیگر در شهر غزه و اردوگاه جبالیا است.

 

وی مدعی شد این مناطق در آستانه عملیات گسترده زمینی قرار دارند و ارتش قصد دارد زیرساخت‌های نظامی گروه‌های مقاومت را نابود کند.

 

در همین حال، منابع محلی و درمانی از شهادت هفت فلسطینی در حملات هوایی بامداد امروز خبر دادند.


طبق اعلام منابع درمانی، ۵ تن از جمله ۲ زن و یک کودک در جریان بمباران چادر آوارگان در منطقه المواصی در غرب خان‌یونس به شهادت رسیدند و چند نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

همچنین، ۲ کودک دیگر نیز در حمله به منزل مسکونی خانوده «عزام» در محله الزیتون واقع در شرق شهر غزه جان خود را از دست دادند. در این حمله نیز چندین تن از ساکنان دچار جراحت‌های شدید شدند.

 

در همین راستا، «محمود بصل» سخنگوی سازمان دفاع شهری در غزه ضمن ابراز نگرانی از وضعیت درمانی موجود، اعلام کرد بسیاری از مجروحان به دلیل نبود دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات تخصصی لازم، در بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

 

وی تأکید کرد این بحران، نتیجه مستقیم محاصره غزه و جلوگیری مداوم رژیم صهیونیستی از ورود کمک‌های بشردوستانه و دارویی به این منطقه است.

 

وی همچنین گزارش داد حملات هوایی و توپخانه‌ای سنگینی به مناطق جبالیا، اردوگاه المغازی، مرکز خان‌یونس و چندین نقطه مسکونی دیگر صورت گرفته که منجر به زخمی‌شدن شماری از غیرنظامیان شده است.

 

در همین راستا، سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی در گفت‌وگو با شبکه «العربی»، وضعیت بحرانی سیستم بهداشتی در نوار غزه را تشریح کرد.

 

وی تأکید کرد در حال حاضر هیچ بیمارستانی در شمال غزه و رفح فعال نیست و بیمارستان‌های اندکی که در نوار غزه فعال هستند، ممکن است به زودی از کار بیفتند.


این سخنگو افزود بیمارستان‌های باقیمانده در غزه با کمبود شدید تجهیزات پزشکی، دارو و سوخت مواجه هستند.

 

وی هشدار داد  در صورت ادامه این وضعیت، ارائه خدمات درمانی به آسیب‌دیدگان و بیماران در غزه با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.

 

نوار غزه در ماه‌های اخیر درگیر جنگ شدید با رژیم صهیونیستی بوده است. این جنگ باعث ویرانی گسترده زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در غزه شده و دسترسی به خدمات پزشکی را برای ساکنان این منطقه بسیار دشوار کرده است.

 

سازمان‌های بین‌المللی بارها نسبت به بحران انسانی در غزه هشدار داده‌اند و خواستار پایان دادن به محاصره و حملات رژیم صهیونیستی

شده‌اند.

 

با این حال، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود ادامه می‌دهد و دسترسی به کمک‌های بشردوستانه و پزشکی را محدود کرده است.

 

انتهای پیام/ی.ح/24




مطالب مرتبط

حماس: نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است

حماس: نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای در واکنش به تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و نقض توافق آتش‌بس تاکید کرد نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است.

|

شمار شهدای غزه به 68 هزار 527 نفر رسید

شمار شهدای غزه به 68 هزار 527 نفر رسید

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در ۴۸ ساعت گذشته، پیکر هشت شهید دیگر از زیر آوار ساختمان‌های ویران‌شده در مناطق مختلف نوار غزه بیرون کشیده شده و ۱۳ زخمی دیگر نیز به بیمارستان‌های این منطقه منتقل شده‌اند.

|

سخنگوی وزارت امور خارجه: ‌بی‌کیفرمانی اسرائیل باید پایان یابد

سخنگوی وزارت امور خارجه: ‌بی‌کیفرمانی اسرائیل باید پایان یابد

سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص نظر مشورتی اخیر دیوان بین‌المللی دادگستری راجع به ⁧فلسطین نوشت: ‌بی کیفرمانی ادامه‌داری که حامیان و توجیه‌کنندگان جنایات اسرائیل به این رژیم اعطا کرده‌اند، باید پایان یابد.

|

رئیس کل دادگستری استان تهران اعلام کرد:

اختصاص شعبه ویژه‌ رسیدگی به دعاوی حقوقی علیه رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا
رئیس کل دادگستری استان تهران اعلام کرد:

اختصاص شعبه ویژه‌ رسیدگی به دعاوی حقوقی علیه رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا

رئیس کل دادگستری تهران گفت: دادگستری استان تهران به‌عنوان مرجع اصلی رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر انتخاب شده و شعبه ویژه‌ای در مجتمع قضایی شهید بهشتی برای دعاوی حقوقی علیه رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا اختصاص یافته است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.