جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

بمباران چادرهای آوارگان در جنوب نوار غزه؛ پنج نفر شهید شدند

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بار دیگر چادرهای آوارگان فلسطینی در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه را بمباران کردند که منجر به شهادت دست کم 5 نفر شده است.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از فلسطین الیوم، در این جنایت تاکنون پنج فلسطینی از جمله یک کودک به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

 

تلاش برای یافتن دیگر شهدا و مجروحان احتمالی ادامه دارد.

 

محمود بصل سخنگوی سازمان امداد و نجات فلسطین در نوار غزه پیش تر در اظهاراتی تاکید کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، رژیم صهیونیستی بمباران و هدف قرار دادن غیرنظامیان در نوار غزه را تشدید کرده‌ است.

 

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی بیاورد. در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

پیام دولت یمن برای حماس: به‌هرقیمتی کنار فلسطین می‌مانیم

پیام دولت یمن برای حماس: به‌هرقیمتی کنار فلسطین می‌مانیم

معاون وزیر خارجه یمن در پیامی برای رئیس شورای رهبری حماس، با اشاره به اینکه حمایت این کشور از مردم و مقاومت فلسطین ناشی از وظیفه دینی و تعهد اخلاقی آن است، تأکید کرد: هیچ‌یک از جنایات و فشارهای دشمن، یمنی‌ها را از این موضع اصیل خود بازنمی‌دارد.

|

کارشکنی در روند جستجوی اجساد اسرا

کارشکنی در روند جستجوی اجساد اسرا

«سهیل الهندی» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس ضمن انتقاد از اتهام زنی رژیم صهیونیستی علیه این جنبش، از کشورهای میانجی خواست به منظور تسهیل روند جستجوی اجساد اسیران، فشار بیشتری بر رژیم صهیونیستی وارد کنند.

|

حماس: خون شهدای جنین گریبانگیر اشغالگران خواهد شد/ اراده ملت فلسطین شکست ناپذیر است

حماس: خون شهدای جنین گریبانگیر اشغالگران خواهد شد/ اراده ملت فلسطین شکست ناپذیر است

جنبش حماس در واکنش به شهادت 6 فلسطینی که 4 نفر از آن‌ها از رزمندگان القسام بودند، اعلام کرد که خون شهدای جنین به هدر نخواهد رفت بلکه شعله ای خواهد بود که اشغالگران را خواهد سوزاند.

|

تحریم روزنامه نیویورک تایمز از سوی نویسندگان در اعتراض به نحوه پوشش جنگ غزه

تحریم روزنامه نیویورک تایمز از سوی نویسندگان در اعتراض به نحوه پوشش جنگ غزه

ائتلافی متشکل از بیش از ۳۰۰ نویسنده مطرح که نیمی از آنها از نویسندگان سابق روزنامه نیویورک تایمز هستند اعلام کردند تا زمانی که خواسته‌های آنها در مورد فلسطین برآورده نشود، از نوشتن برای بخش نظرات این روزنامه خودداری خواهند کرد

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.