ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تند و بیسابقه گفت: : زمان غزه فرا رسیده است؛ باید درهای جهنم را بهرویشان بگشاییم و آنها را به کوچ وادار کنیم.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه الجزیره قطر، بن گویر گفت: باید برای ساکنان غزه تاریخی مشخص تعیین کنیم تا اسیران اسرائیلی را تحویل دهند، در غیر این صورت، درهای جهنم را خواهیم گشود و هزاران نفر را خواهیم کشت.
تهدید بن گویر برای حمله گسترده به نوار غزه پس از آن صورت می گیرد که رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته نیز دست به جنایت زد و ۹۴ تن از مردم بی دفاع غیر نظامی فلسطینی را به شهادت رساند.
دبیرکل جماعت اسلامی پاکستان در دیدار با رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: پاکستان و ایران روابطی تاریخی و عمیق دارند، انقلاب اسلامی اکنون یک الگو برای جهان اسلام است.
در ادامه درگیریهای میدانی در نوار غزه، شاخه نظامی حماس اعلام کرد که مبارزانش موفق به هدفگیری و انهدام ۲ دستگاه تانک «مرکاوا» ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب شهر غزه شدهاند.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس