چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

موشک‌های ایران بخش تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از هدف قرار گرفتن بخش فعال در حوزه تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی از سوی موشک‌های ایرانی است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المسیره، منطقه صنعتی که در اثر اصابت موشک‌های ایرانی در ناصره به آتش کشیده شد حاوی کارخانه‌ها و آزمایشگاه‌های فعال در حوزه تکنولوژی‌های پیشرفته بود.

 

شب گذشته ایران طی موج‌های موشکی جدید خود، مواضع رژیم صهیونیستی را در بخش‌های مختلف هدف قرار داد.

 

منابع عبری گزارش دادند تنها طی ۲۰ دقیقه ۳۰ موشک به سمت اراضی اشغالی شلیک شد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

تحلیلگر فلسطینی:

حماس در مواجهه با فشارهای بین‌المللی، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد
تحلیلگر فلسطینی:

حماس در مواجهه با فشارهای بین‌المللی، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد

تحلیلگر فلسطینی با اشاره به اقدام گروه‌های فلسطینی در موافقت با طرح آتش بس در غزه، به ابعاد سیاسی و راهبردی آن پرداخت و گفت حماس با این کار در مواجهه با فشارهای بین‌المللی و منطقه‌ای، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد.

|

درخواست توقف فعالیت یونیفل

درخواست توقف فعالیت یونیفل

منابع خبری گزارش دادند وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پیامی به همتای آمریکایی خود خواستار توقف فعالیت نیروهای یونیفل (نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل در جنوب لبنان) شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.