جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

پرواز پهپاد ناشناس اطراف خانه نتانیاهو

هم‌زمان با ادامه تحولات نظامی در منطقه، منابع عبری از نفوذ یک فروند پهپاد ناشناس به حریم هوایی شمال فلسطین اشغالی خبر داده‌اند؛ این پهپاد به قیساریه – محل اقامت شخصی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی – نزدیک شد و پرواز کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی، در پی گزارش‌ها درباره پرواز یک پهپاد ناشناس در آسمان مناطق شمالی فلسطین اشغالی، رسانه‌های عبری از فعال شدن سامانه‌های هشدار و به صدا درآمدن پی‌درپی آژیر خطر در شهرهای مختلف از جمله قیساریه، ام‌الفحم، بیت شان و شرق العفوله خبر دادند.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد پهپاد مورد نظر از سمت شرق وارد حریم هوایی سرزمین‌های اشغالی شده و به سمت غرب حرکت کرد.

 

برخی منابع نیز اعلام کرده‌اند این پهپاد به نزدیکی محل اقامت شخصی بنیامین نتانیاهو در قیساریه رسید.

 

 

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

گوترش احترام به آتش‌بس را خواستار شد

گوترش احترام به آتش‌بس را خواستار شد

دبیرکل سازمان ملل متحد با استقبال از تبادل اسرا میان جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و رژیم صهیونیستی، دو طرف را به رعایت تعهدات آتش‌بس و پایان دادن به «کابوس غزه» فراخواند.

|

درخواست وزیر ورزش از کشورهای اسلامی برای تشکیل جبهه‌ متحد جهت تعلیق رژیم صهیونیستی

درخواست وزیر ورزش از کشورهای اسلامی برای تشکیل جبهه‌ متحد جهت تعلیق رژیم صهیونیستی

وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران با ارسال نامه‌ای به وزرای ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری کشورهای اسلامی، اتحاد کشورها در تعلیق ورزش رژیم صهیونیستی و تشکیل جبهه واحد برای پیگیری این موضوع را خواستار شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.