پنج‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

موج هشتم عملیات وعده صادق ۳/ انفجار در تل آویو، بیت المقدس، حیفا و فرودگاه بن گوریون/ اذعان رژیم صهیونیستی به هلاکت 8 صهیونیست با وجود سانسور شدید در اسرائیل

در پی دور جدید حمله موشکی ایران به اسرائیل، منابع خبری سرزمین های اشغالی اعلام کردند صدای انفجار در مناطق مختلف شنیده شده است.

 

به گزارش منابع عبری، صدای انفجارهای پیاپی در نقاط مختلف از جمله شرق تل‌آویو، غرب قدس، شهر بندری حیفا و مناطق نزدیک به فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به گوش رسیده است.

 

رسانه ها اعلام کردند نیروگاه برق حیفا مورد اصابت موشک های ایرانی قرار گرفته و مناطق وسیعی از بخش مرکزی اسرائیل در خاموشی فرو رفته است.

 

موشک های ایران به تل آویو، منطقه پتاختیکوا و بنی براک رسیده است.

 

باوجود سانسور شدید در اسرائیل، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین آمار تلفات خود اعلام کرد در پی حمله موشکی ایران 8 تن کشته و ۱۰۰ نفر زخمی و شمار دیگری مفقود شده‌اند.

 

شبکه ۱۲ رژیم صهیونسیتی اعلام کرد اوژانس اسرائیل در حال رسیدگی به تعداد زیادی مجروح در دور جدید حمله موشکی ایران است.

 

رسانه ها اعلام کردند حدود ۱۰۰ موشک از سوی ایران به مناطق مختلف اسرائیل شلیک شده است.

 

منابع رسانه‌ای همچنین تأکید کرده‌اند صدای انفجارها متعدد در سراسر اسرائیل شنیده شده و حمله موشکی ایران مناطق مختلف این رژیم را هدف قرار داده است.

 

این انفجارها موجی از ترس و اضطراب گسترده‌ را در میان ساکنان سرزمین های اشغالی ایجاد کرده و بسیاری به پناهگاه‌ها پناه برده‌اند.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همزمان با موج هشتم عملیات وعده صادق ۳ اطلاعیه ای صادر کرد.

 

در اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج هشتم عملیات وعده صادق ۳ آمده است: به استحضار ملت شریف ایران می رساند, لحظاتی پیش موج جدید حملات موشکی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، قدرتمندتر و کوبنده تر از قبل آغاز شد.


در این عملیات، سامانه های فرماندهی و کنترل رژیم سفاک صهیونی، با بکارگیری روش های نوین و با بهره گیری از قابلیت های اطلاعاتی - تجهیزاتیِ تقویت شده توسط شهیدان باقری، سلامی، حاجی زاده و سایر شهدای هوافضای سپاه، سامانه های دفاعی چند لایه دشمن، دچار اختلال شد، طوری که سامانه های پدافندی این رژیم همدیگر را هدف قرار دادند.

 

ابتکارات و قابلیت های به کار رفته در این عملیات، با وجود حمایت های همه جانبه آمریکا و قدرت های غربی و در اختیار داشتن بروز ترین و جدید ترین فن آوری دفاعی، منجر به اصابت موفق و حداکثریِ موشک ها به اهداف در سرزمین های اشغالی شد.

 

امروز شاهد تحقق وعده های صادق شهیدان باقری، سلامی و حاجی زاده هستیم که بارها اعلام کردند؛ وعده صادق ۳ و عملیات های آینده، بسیار کوبنده تر، سخت تر، دقیق تر و مخرب تر از عملیاتهای قبلی خواهد بود. همچنین این عملیات نشان داد، محاسبات و برآوردهای دشمن متوهم و متعرضِ صهیونی و آمریکایی ها به ایران اسلامی کاملا غلط بوده و اکنون باید شاهد فروپاشی رژیم اشغالگر صهیونی باشیم.

 

حامیان این رژیم جنایتکار هم بدانند، همچنان عملیات های موثر، هدفمند و کوبنده تر علیه اهداف حیاتی این رژیم جعلی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت.

 

 




مطالب مرتبط

تاریخ مصرف ابوشباب تمام شد؟

تاریخ مصرف ابوشباب تمام شد؟

یک روزنامه عبری زبان به تصمیم رسمی محافل امنیتی رژیم صهیونیستی مبنی بر خلاص شدن از دست مزدوران وابسته به خود در نوار غزه اشاره کرد.

|

اعتراضات در ایتالیا علیه حضور تیم مکابی

اعتراضات در ایتالیا علیه حضور تیم مکابی

پیش از برگزاری دیدار تیم‌های ویرتوس بولونیا و مکابی تل‌آویو در چارچوب هفته دوازدهم لیگ بسکتبال اروپا، شهر بولونیا در ایتالیا شاهد تجمع اعتراضی گسترده‌ای بود.

|

قرارداد گازی بزرگ رژیم صهیونیستی و مصر در آستانه فروپاشی

قرارداد گازی بزرگ رژیم صهیونیستی و مصر در آستانه فروپاشی

العربی‌الجدید نوشت اختلافات سیاسی و امنیتی بین رژیم صهیونیستی و مصر بر سر نوار غزه و شبه جزیره سینا به اقتصاد نیز ورود کرده و اکنون بزرگترین قرارداد گازی بین تل‌آویو و قاهره را در آستانه فروپاشی قرار داده است.

|

مرشایمر: حمله اسرائیل به ایران شکست خورد/ اسرائیل توان مقابله با پاسخ ایران را ندارد

مرشایمر: حمله اسرائیل به ایران شکست خورد/ اسرائیل توان مقابله با پاسخ ایران را ندارد

نظریه‌پرداز و تحلیلگر مطرح آمریکایی، حمله مشترک واشنگتن و تل‌آویو به تهران را «شکست‌خورده» توصیف و تاکید کرد که به‌دلیل ناتوانی رژیم صهیونیستی در مقابله با پاسخ ایران، حمله دوباره علیه ایران محتمل نیست.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.