چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

افشای ارسال منظم تسلیحات از فرانسه به رژیم صهیونیستی

در حالی‌ که مقامات فرانسوی بارها تأکید کرده‌اند کشورشان هیچ سلاحی به رژیم صهیونیستی نفروخته، گزارش مستند و تازه منتشرشده نشان می‌دهد فرانسه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به‌ طور منظم و مستمر، تجهیزات نظامی به رژیم اشغالگر ارسال کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری فلسطینی معا، گزارش تحقیقی منتشرشده از شبکه بین‌المللی «پیشرو» دولت فرانسه را به ارسال منظم تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ تا آوریل ۲۰۲۵ متهم کرده است.

 

این گزارش که در مراسمی در پاریس با حضور نمایندگانی از حزب چپ رادیکال «فرانسه نافرمان» و ۹ انجمن فعال در زمینه حقوق بشر ارائه شد، بر پایه داده‌هایی از اداره مالیات رژیم صهیونیستی تنظیم شده و حاکی از آن است که محموله‌های تسلیحاتی ارسال‌شده شامل قطعاتی برای ساخت بمب، نارنجک، مین، موشک، موشک انداز و تفنگ‌های نظامی بوده است.

 

«دیوید آدلر» دبیرکل شبکه پیشرو که مقر آن در ژنو است، در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه اظهار داشت: ما میلیون‌ها قطعه توپخانه‌ای را که هفته‌ به‌ هفته و ماه‌ به‌ ماه از فرانسه به اسرائیل ارسال شده‌اند، مستند کرده‌ایم. اکنون خواهان پاسخگویی رسمی پاریس درباره حجم کل این ارسال‌ها و میزان همکاری تجاری و نظامی با تل‌آویو هستیم.

 

این افشاگری در شرایطی صورت گرفته است که «سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه، بارها در ماه‌های گذشته تأکید کرده بود که پاریس هیچ سلاحی به رژیم صهیونیستی نفروخته است.

 

در کنار این گزارش، اسناد دیگری نیز از افزایش شدید صادرات کالاهای دارای کاربرد دوگانه (غیرنظامی و نظامی) از فرانسه به رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۳ خبر می‌دهد. ارزش این صادرات به ۱۹۲ میلیون یورو رسیده، در حالی‌ که این رقم در سال ۲۰۲۲ تنها ۳۴ میلیون یورو بوده است. بخش عمده این اقلام شامل تجهیزات الکترونیکی بوده که قابلیت استفاده نظامی نیز دارند.

 

 

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

هشدار حماس درباره تشدید بحران انسانی در غزه همزمان با سردشدن هوا

هشدار حماس درباره تشدید بحران انسانی در غزه همزمان با سردشدن هوا

جنبش حماس اعلام کرد که با ورود سامانه هوایی جدید و بارندگی‌های شدید، وضعیت آوارگان در نوار غزه بحرانی‌تر شده و نبود امکانات اولیه سرپناه، زندگی هزاران کودک، زن و بیمار را در شرایط بسیار سخت قرار داده است.

|

واکنش حماس به ترور شهید عبدالرؤوف اشتیه

واکنش حماس به ترور شهید عبدالرؤوف اشتیه

جنبش مقاومت اسلامی حماس ترور عبدالرؤوف اشتیه مبارز فلسطینی در شهر نابلس را جنایتی بازتاب‌ دهنده سیاست‌های خشن و خونین دولت اشغالگر صهیونیستی توصیف کرد.

|

هشدار نبیه بری درباره گسترش دایره تجاوزات رژیم صهیونیستی به بیروت

هشدار نبیه بری درباره گسترش دایره تجاوزات رژیم صهیونیستی به بیروت

رئیس پارلمان لبنان با هشدار درباره سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از اختلافات داخلی این کشور و مواضع غیرملی طرف‌هایی همچون سمیر جعجع، گفت، بیروت بار دیگر در دایره تجاوزات اسرائیل قرار گرفته و کمیته ناظر چشم خود را کاملا به روی این تجاوزات بسته است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.