یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حملات صهیونیست‌ها به بندر الحدیده یمن

رسانه‌های یمنی از تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن خبر دادند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) شبکه خبری المسیره یمن گزارش داد دشمن اسرائیلی طی دو حمله هوایی اسکله‌های بندر الحدیده را هدف قرار داد.

 

رسانه‌های صهیونیستی هم گزارش دادند این دهمین حمله به خاک یمن از آغاز جنگ غزه و ورود ارتش یمن به جنگ برای پشتیبانی از مردم غزه است.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد از این 10 حمله 9 مورد توسط نیروی هوایی این رژیم و حمله امروز هم توسط نیروی دریایی اسرائیل انجام شده است.

 

 

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

روایتی که جهان را تکان داد؛

۳۵۵ گلوله بر پیکر دختر ۵ ساله اهل غزه
روایتی که جهان را تکان داد؛

۳۵۵ گلوله بر پیکر دختر ۵ ساله اهل غزه

قصه تلخ دختر پنج‌ساله فلسطینی که با شلیک ۳۵۵ گلوله ارتش رژیم صهیونیستی جان باخت، در قالب فیلم «صدای هند رجب» بر پرده جشنواره ونیز رفت و جایزه «شیر نقره‌ای» را به دست آورد؛ روایتی که بار دیگر نگاه جهانیان را متوجه رنج کودکان غزه کرد.

|

گزارش تکان‌دهنده سازمان حامی کودکان از جنایات رژیم صهیونیستی:

هر ساعت یک کودک در غزه شهید می‌شود/ معلولیت دائمی ۲۱ هزار کودک تاکنون
گزارش تکان‌دهنده سازمان حامی کودکان از جنایات رژیم صهیونیستی:

هر ساعت یک کودک در غزه شهید می‌شود/ معلولیت دائمی ۲۱ هزار کودک تاکنون

سازمان بین‌المللی «کودکان را نجات دهید» در جدیدترین گزارش خود از شهادت یک کودک در هر ساعت در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد در تجاوزگری ارتش رژیم‌صهیونیستی به این منطقه بیش از ۲۰ هزار کودک فلسطینی جان‌باخته و ۲۱ هزار نفر دیگر دچار معلولیت دائمی شده‌اند.

|

رژیم صهیونیستی جنگنده‌های اف-۳۵ را از جیب قاهره می‌خرد

رژیم صهیونیستی جنگنده‌های اف-۳۵ را از جیب قاهره می‌خرد

با وجود تهدید نتانیاهو به تعلیق توافق گازی با مصر، یک تحلیلگر صهیونیست فاش کرد چنین تهدیدی عملی نخواهد شد و درآمد صادرات گاز رژیم صهیونیستی به مصر صرف خرید جنگنده‌های اف-۳۵ و تأمین بودجه نظامی تل‌آویو می‌شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.