چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
حماس طی بیانیه ای اعلام کرد:

با تاکتیک های میدانی دشمن را غافلگیر می کنیم

جنبش حماس با اشاره به اینکه افزایش عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به گسترش خسارت های این رژیم می شود خاطرنشان کرد که با تاکتیک های میدانی جدید دشمن را غافلگیر خواهد کرد.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) جنبش حماس در بیانیه ای تاکید کرد: مقاومت فلسطین در پاسخ به نسل کشی غیرنظامیان جنگ فرسایشی را اداره می کند و با تاکتیک های میدانی دشمن را غافلگیر می کند.

 

در این بیانیه آمده است: افزایش عملیات نظامی رژیم اشغالگر، خسارت هایش را گسترده تر و سرنوشت اسرای خود را مبهم تر می کند و هیچ راه حلی جز توافق فراگیر وجود ندارد که نتانیاهو مخالف آن است.

 

حماس افزود: پیروزی مطلق که بنیامین نتانیاهو درخصوص آن صحبت می کند توهمی بیش نیست که صهیونیست ها را با آن گمراه می کند.

این جنبش خاطرنشان کرد: جنگی که نتانیاهو به وجود آورد بی پایان خواهد بود و اکنون به یک بار سنگین روزانه تبدیل شده است و بعد از سقوط توهم پیروزی سریع، این جنگ پایان سیاسی و شخصی نتانیاهو خواهد بود.

 

از آغاز جنگ نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و عملیات بی‌سابقه «طوفان الأقصی» که به شکلی غافلگیرکننده از سوی نیروهای مقاومت فلسطین انجام شد، ارتش رژیم صهیونیستی با مجموعه‌ای از ضربات سنگین و پرهزینه مواجه بوده است؛ ضرباتی که هم در سطح میدانی و هم در سطح روانی و راهبردی، اثرات عمیقی بر پیکره ارتش رژیم اسرائیل بر جای گذاشته است.

 

در بیش از یک‌سال‌ونیم جنگ، منابع صهیونیستی به کشته‌شدن صدها نظامی ارتش اذعان کرده‌اند، در حالی‌که آمارهای غیررسمی حاکی از تلفات بالاتر و مجروحیت هزاران نفر از نظامیان این رژیم است.

 

مقاومت فلسطین همچنین موفق شد که ده‌ها تانک مرکاوا، نفربر زرهی، پهپاد و سامانه‌های پیشرفته شناسایی ارتش رژیم صهیونیستی را منهدم کند یا به غنیمت بگیرد.

 

اکنون پس از گذشت بیش از ۶۰۰ روز، بسیاری از ناظران معتقدند که مقاومت فلسطین با وجود تمام هزینه ها، توانسته است معادلات نبرد را تغییر دهد و ارتش رژیم صهیونیستی را در یک جنگ فرسایشی و پرهزینه گرفتار کند که هیچ چشم‌انداز روشنی برای پیروزی اشغالگران در آن وجود ندارد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

هشدار حماس درباره تشدید بحران انسانی در غزه همزمان با سردشدن هوا

هشدار حماس درباره تشدید بحران انسانی در غزه همزمان با سردشدن هوا

جنبش حماس اعلام کرد که با ورود سامانه هوایی جدید و بارندگی‌های شدید، وضعیت آوارگان در نوار غزه بحرانی‌تر شده و نبود امکانات اولیه سرپناه، زندگی هزاران کودک، زن و بیمار را در شرایط بسیار سخت قرار داده است.

|

واکنش حماس به ترور شهید عبدالرؤوف اشتیه

واکنش حماس به ترور شهید عبدالرؤوف اشتیه

جنبش مقاومت اسلامی حماس ترور عبدالرؤوف اشتیه مبارز فلسطینی در شهر نابلس را جنایتی بازتاب‌ دهنده سیاست‌های خشن و خونین دولت اشغالگر صهیونیستی توصیف کرد.

|

استقبال حماس از برچیده شدن تله مرگ آمریکایی

استقبال حماس از برچیده شدن تله مرگ آمریکایی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، با انتشار بیانیه‌ای از اعلام پایان فعالیت‌های "مؤسسه بشردوستانه غزه " که به تله مرگ آمریکایی معروف است، استقبال کرد و آن را پایان فعالیت یک سازمان غیرانسانی دانست.

|

اختلافات و درگیری مقامات رژیم صهیونیستی

اختلافات و درگیری مقامات رژیم صهیونیستی

-یک رسانه رژیم صهیونیستی فاش کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای حل اختلافات یسرائیل کاتس وزیر جنگ و ایال زامیر رئیس ستاد مشترک ارتش میانجی گری می کند.

|

زلزله در ارتش رژیم صهیونیستی؛ دهها افسر ستاد ارتش احضار شدند

زلزله در ارتش رژیم صهیونیستی؛ دهها افسر ستاد ارتش احضار شدند

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اسرائیل ده‌ها افسر بلندپایه ستاد را درپی اعلام نتایج کمیته تحقیقات درخصوص علل شکست و غافلگیری تل‌آویو در برابر عملیات «طوفان الاقصی» در روز هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی (۱۵ مهر ۱۴۰۲) احضار کرد و رسانه‌های صهیونیستی از آن به عنوان زلزله در ارتش یاد کردند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.