شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
الاهرام العربی بررسی کرد؛

تشدید اختلافات در اراضی اشغالی؛ از سریال ناکامی‌های‌ نتانیاهو تا شکسته شدن تابوی انتقاد از ارتش

ناتوانی های ادامه دار ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد زمینی غزه و همچنین تداوم بی نتیجه جنگ از سوی کابینه نتانیاهو در این روزها تنش ها و اختلافات در صحنه داخلی اراضی اشغالی را شدت بخشیده است.

 

خبرگزاری قدس (قدسنا)؛ روزنامه مصری الاهرام العربی در گزارشی به تشدید اختلافات در صحنه داخلی رژیم صهیونیستی به ویژه در ارتباط با جنگ غزه پرداخته که بتدریج آثار خود را بر مقوله های مهم و راهبردی رژیم صهیونیستی نشان می دهد. در ادامه مهمترین بخش های این گزارش را می خوانید؛
 

-در روزهای اخیر انتقادات داخلی از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نتیجه ناکامی های متوالی وی در صحنه جنگ زمینی غزه به شدت افزایش پیدا کرده است و وی شبیه به بوکسوری شده که گوشه رینگ گیر افتاده و در حال تحمل ضربات متعدد رقیبانش است.
 

-مقامات سیاسی و نظامی سابق رژیم صهیونیستی که اکثر آنها در صف مخالفان دولت فعلی قرار دارند، در این روزها مشغول به طرح انتقادات شدید از ساختار و عملکرد ارتش اسرائیل هستند، مقوله ای که در گذشته حتی نزدیک شدن به آن نیز در ذهن نمی گنجید.

 

-ناتوانی های ادامه دار ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد زمینی غزه و همچنین تداوم بی نتیجه جنگ از سوی کابینه نتانیاهو در این روزها تنش ها و اختلافات در صحنه داخلی اراضی اشغالی را شدت بخشیده است.
 

-تحلیلگران مسائل رژیم صهیونیستی معتقدند این اختلافات که در سخن مقامات سیاسی و نظامی علیه نتانیاهو، تبلور یافته موجب خواهد شد، تابوی انتقاد از ارتش اسرائیل که به طور سنتی از گذشته وجود داشته، به تدریج فرو بریزد.
 

-در صحنه داخلی رژیم صهیونیستی هیچ جریانی غیر از احزاب همراه با نتانیاهو در ائتلاف دولتی، ادعاهای وی درباره دلایل تداوم جنگ غزه را قبول ندارند و هر روز دیوار بی اعتمادی جامعه صهیونیستی در قبال مواضع نتانیاهو بلندتر می شود.
 

-با وجود تلاش برخی جریان ها در صحنه داخلی رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ و آزادی اسرای صهیونیست، بسیاری از ناظران معتقدند که آزادی اسرا و توقف جنگ غزه به اراده دولت آمریکا و میزان فشار کاخ سفید بر نتانیاهو مرتبط است.

انتهای پیام/م.ت/26




مطالب مرتبط

یدیعوت احارونوت: جنگ غزه ارتش، اقتصاد و نیروهای ذخیره را به مرز فروپاشی رسانده است

یدیعوت احارونوت: جنگ غزه ارتش، اقتصاد و نیروهای ذخیره را به مرز فروپاشی رسانده است

روزنامه عبری‌زبان یدیعوت احارونوت در گزارشی از یوآو زیتون تحلیلگر نظامی خود، از بحران عمیق در ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد بحرانی که ابعاد مالی و انسانی آن با ادامه جنگ در غزه هر روز گسترده‌تر می‌شود و تأثیر آن تا سال‌های آینده ادامه خواهد داشت.

|

تداوم حملات به غزه در آستانه آتش‌بس

تداوم حملات به غزه در آستانه آتش‌بس

همزمان با تلاش‌های میانجی‌گران جهانی برای برقراری آتش‌بس در باریکه غزه و چراغ سبز حماس به آن، حملات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و بر اثر آن شماری شهید و برخی دیگر زخمی شدند.

|

حماس بیانیه جعلی منتسب به خلیل الحیه را تکذیب کرد

حماس بیانیه جعلی منتسب به خلیل الحیه را تکذیب کرد

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای هرگونه مطلب منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر صدور بیانیه‌ای از سوی دکتر «خلیل الحیه» رئیس دفتر این جنبش در غزه و رئیس هیئت مذاکره‌کننده را تکذیب کرد و آن را جعلی دانست.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.