شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

معاریو: پیروزی در جنگ غزه پیش روی اسرائیل نیست

روزنامه صهیونیستی «معاریو» با اشاره به تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه نوشت پیروزی در جنگ نوار غزه پیش روی این رژیم نیست.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) روزنامه صهیونیستی معاریو امروز سه شنبه با انتقاد از عملکرد کابینه رزیم صهیونیستی نوشت: ما هر هفته درحال از دست دادن نظامیان بیشتری هستیم، آیا تمام زیر ساخت های غزه را تخریب نکردیم؟ پس دلیل تداوم جنگ چست؟

 

وی افزود: هیچ گونه پیروزی پیش رو نخواهیم داشت. همچنان ۲ میلیون نفر در نوار غزه هستند و باید تمام اسرایی را که به آن ها پشت کردیم، بازگردانیم.

 

این روزنامه نوشت: جنگ غزه بی فایده است. این جنگ، یک جنگ گمراه کننده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز سه شنبه از کشته شدن ۳ نظامی دیگر خود در عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه خبر دادند.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

اسامی شاخص‌ترین اسرایی که آزاد می شوند

اسامی شاخص‌ترین اسرایی که آزاد می شوند

در پی توافق آتش‌بس و مبادله اسرا میان حماس و رژیم اشغالگر، فهرست ۲۵۰ زندانی فلسطینی محکوم به حبس ابد منتشر شده که قرار است در چارچوب این توافق آزاد شوند.

|

۹۰ درصد زیرساخت‌های غزه ویران شده است

۹۰ درصد زیرساخت‌های غزه ویران شده است

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه، با انتشار گزارشی، ابعاد هولناک ویرانی‌ها و فاجعه انسانی ناشی از تجاوزات رژیم اشغالگر در این باریکه را تشریح کرد.

|

ولید جنبلاط: مقصر جلوه دادن مقاومت، تحریف تاریخ و اهانت به شهداست

ولید جنبلاط: مقصر جلوه دادن مقاومت، تحریف تاریخ و اهانت به شهداست

رهبر جامعه دروزی لبنان با طرح این سوال که چرا مدعیان حاکمیت در این کشور صدای خود را برای عقب‌نشینی دشمن از لبنان و فشار بر آن برای اجرای آتش‌بس بالا نمی‌برند، تاکید کرد مقصر دانستن مقاومت برای پیامدهای جنگ، تحریف تاریخ و اهانت به شهداست.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.