یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شهادت ۵۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته

منابع خبری فلسطینی اعلام کردند در حملات اسرائیل به نوار غزه از بامداد یکشنبه تاکنون ۵۷ فلسطینی شهید شدند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از منابع فلسطینی، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد مجموع قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۳ هزار و ۹۳۹ تن افزایش یافته است.

 

این وزارتخانه همچنین از افزایش شمار زخمی‌ها به ۱۲۲ هزار و ۷۹۷ زخمی خبر داد.

 

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

 

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

افزایش شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر

افزایش شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر

با تداوم جنایت های رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار کلی شهدای این باریکه تحت محاصره و زیر آتش از زمان آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر و شمار مجروحان به ۱۴۴هزار و ۴۷۷ تن رسید.

|

مکزیک قحطی در غزه را محکوم کرد

مکزیک قحطی در غزه را محکوم کرد

رئیس‌جمهور مکزیک با پیوستن به اعتراض‌های جهانی علیه رژیم صهیونیستی، گرسنگی و قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد و «ایجاد صلح» را خواستار شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.