جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تداوم کشتار در غزه/ مدارس آوارگان و منازل هدف قرار گرفتند + فیلم

ارتش رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه در ادامه حملات شدید خود به مناطق مختلف نوار غزه، مدارسِ اسکان آوارگان فلسطینی و خانه های آنها را هدف قرار داد و بیش از 36 فلسطینی را به شهادت رساند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه العربی الجدید، در راستای جنگ نسل کشی که ارتش اشغالگر اسرائیل مرتکب می شود، اشغالگران با هدف قرار دادن مدرسه «فهمی الجرجاوی» در محله «الدرج» در شهر غزه و نیز منزل مجاور اردوگاه آوارگان در خیابان «الثوره» در در این شهر، دهها نفر را به شهادت رسانده و مجروح کردند.

 

منابع فلسطینی از شهادت بیش از 36 فلسطینی در کشتار جدید در شهر غزه با هدف قرار دادن مدرسه فهمی الجرجاوی آوارگان خبر دادند که شمار زیادی در آتش سوخته اند.

 

این منابع اعلام کردند شمار زیادی نیز که بیشترشان کودک هستد در جریان بمباران منزلی در مجاورت اردوگاه آوارگان در شهر غزه به شهادت رسیده یا زخمی شدند.

 

شاهدان اعلام کردند بمباران این منزل چند طبقه، ویرانی گسترده ای به بار آورد. به گفته شاهدان در اطراف این منزل دهها چادر آوارگان قرار دارد که ترکش ها چادرها را از بین برده و شماری در اثر آن شهید و زخمی شده اند.

 

 

این حملات درحالی است که در سایه تداوم اختلاف نظر سران امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی درباره جنگ علیه نوار غزه، «دیوید زینی» رئیس جدید سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» جنگ علیه نوار غزه را ابدی توصیف کرد اما «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به نظامیان این رژیم در نوار غزه گفت این جنگ بی پایان نیست و این رژیم در راستای کوتاه کردن آن با تحقق اهدافش حرکت خواهد کرد.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24

 
 

 




مطالب مرتبط

اعلام حمایت و همبستگی نخست وزیر لبنان با ساکنان جنوب کشورش در مقابل رژیم صهیونیستی

اعلام حمایت و همبستگی نخست وزیر لبنان با ساکنان جنوب کشورش در مقابل رژیم صهیونیستی

نخست وزیر لبنان در واکنش به تحرک ددمنشانه رژیم صهیونیستی در رخنه به جنوب لبنان گفت: همبستگی کامل خود را با ساکنان جنوب لبنان و روستاهای خط مقدم اعلام می ‌کنیم که هر روز بهای پافشاری بر سرزمین حق زندگی امن و با عزت تحت حاکمیت و اقتدار دولت لبنان را می پردازند.

|

حزب لیکود در پی انتصاب پسر نتانیاهو در پستی عالی‌رتبه

حزب لیکود در پی انتصاب پسر نتانیاهو در پستی عالی‌رتبه

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل فاش کرد: حزب لیکود بصورت محرمانه تلاش کرده بود تا «یائیر نتانیاهو»، پسر نخست‌وزیر را در یک سمت عالی‌رتبه با حقوق وزیر منصوب کند، اما این اقدام را در نطفه خفه کردیم.

|

نتانیاهو در پی فرار از ناکامی دربرابر طوفان الاقصی است

نتانیاهو در پی فرار از ناکامی دربرابر طوفان الاقصی است

یک رسانه صهیونیستی روز پنجشنبه گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی انجام اصلاحاتی در «قانون کمیته تحقیقات دولتی» است تا بار مسئولیت شخصی خود در قبال عملیات طوفان الاقصی را کاهش دهد.

|

حماس: نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است

حماس: نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای در واکنش به تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و نقض توافق آتش‌بس تاکید کرد نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است.

|

کمیته بین‌المللی مستقل: بیش از ۱۶ هزار مدرک درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جمع‌آوری شده است

کمیته بین‌المللی مستقل: بیش از ۱۶ هزار مدرک درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جمع‌آوری شده است

عضو کمیته بین‌المللی مستقل تحقیق درباره سرزمین‌های فلسطین اشغالی اعلام کرد این کمیته به شواهد و مستندات کافی دست یافته که نشان می‌دهد نیروهای اشغالگر از آغاز جنگ علیه نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مرتکب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و جنایت نسل‌کشی شده‌اند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.