یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

طوفان سیاسی در اراضی اشغالی در پی اظهارات یائیر گولان

رهبر حزب دموکرات‌ها در اراضی اشغالی در انتقاد از جنگ علیه غزه گفت یک دولت عاقل شیرخواران را به عنوان سرگرمی نمی‌کشد، اسرائیل در راه تبدیل شدن به طرف مطرود است، دولت اسرائیل مملو از شخصیت‌های انتقام جو است که قادر به اداره «دولت» در شرایط اضطراری نیستند.


به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)؛ «اسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات گولان گفت: کسی که اسرائیل را به نازی‌ها تشبیه می‌کند و وجهه آن و ارتشش را طی جنگ مخدوش می‌کند باید او را کنار گذاشت.

 

«آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «اسرائیل بیتنا» نیز گفت:‌ هر اظهارات دروغینی علیه ارتش ما به سربازان و امنیت دولت آسیب می‌زند.

 

«اسحاق کرویزر» عضو کنست (پارلمان اسرائیل) خواهان محاکمه گولان به دلیل اظهاراتش شد.

 

«بنی گانتس» رئیس حزب «اردوگاه دولتی» از گولان خواست اظهاراتش را پس بگیرد. وی افزود: این اظهارات آزادی سربازان ما را در مقابل قوانین بین‌المللی در معرض خطر قرار می‌دهد.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت در پی اظهارات گولان یک طوفان سیاسی ایجاد شده است.

 

«شلومو کرعی» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی نیز گفت: وی با این اظهارات تلاش‌ها برای تحقق اهداف جنگ را ناکام می‌گذارد.

 

«گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: اظهارات گولان بخشیده نخواهد شد و هیزمی برای آتش یهودستیزی است.

 

«یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز گفت: من اظهارات گولان را محکوم می‌کنم و از ارتش حمایت می‌کنم.

 

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی نیز گفت: گولان فرد حقیری است که به دولت اسرائیل آسیب می‌زند و به یهودستیزی دامن می‌زند. باید گولان را به تحریک خطرناک علیه دولت متهم کرد.

 

رئیس کنست نیز گفت: گولان آتشی را روشن کرد که جوامع یهودی را می‌سوزاند.

 

«موشه فیگلین» عضو سابق کنست از حزب لیکود خواهان ادامه قتل کودکان و شیرخواران در غزه شد و آن‌ها را دشمن اسرائیل دانست. وی خواهان اشغال غزه و شهرک‌سازی در آن شد تا حتی یک کودک در آنجا نماند.

 

 

انتهای پیام/ع.خ/26




مطالب مرتبط

تبدیل مراکز توزیع کمک به تله‌های مرگبار

تبدیل مراکز توزیع کمک به تله‌های مرگبار

بمباران بخش های مختلف غزه در هشتاد و هفتمین روز از سرگیری نسل کشی در این منطقه ادامه دارد و همچنان مراکز توزیع کمک آمریکایی-اسرائیلی به تله هایی تبدیل شده اند که گرسنگان را به کام مرگ می کشاند.

|

افزایش قربانیان جنایت جدید اسرائیل به ۳۲ شهید/ 100 تن هم ۱۰۰ شدند/ کمبود شدید خون در غزه

افزایش قربانیان جنایت جدید اسرائیل به ۳۲ شهید/ 100 تن هم ۱۰۰ شدند/ کمبود شدید خون در غزه

مسئولان وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با اشاره به کمبود شدید فرآورده های خونی و اوضاع نامناسب بیمارستان ها در این منطقه اعلام کردند شمار شهدای جدیدترین جنایت رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ۳۲ نفر و شمار زخمی ها به بیش از ۱۰۰ نفر افزایش یافته است.

|

مقام حماس: عباس هیچ مشروعیتی برای بحث در مورد سلاح‌های مقاومت ندارد

مقام حماس: عباس هیچ مشروعیتی برای بحث در مورد سلاح‌های مقاومت ندارد

سامی ابوزهری از رهبران جنبش حماس گفت محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان هیچ مشروعیتی برای اظهارنظر در مورد سلاح‌ مقاومت ندارد و تصمیم در مورد آن توسط کسانی گرفته می‌شود که در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت می‌کنند، نه کسانی که با آن همکاری می‌کنند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.