سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

مقامات ارشد صهیونیست: اسرائیل نمی تواند حماس را شکست دهد/ حماس همچنان برتری میدانی دارد

چند مقام صهیونیست با اعتراف به این که اسرائیل نمی تواند حماس را شکست دهد، خواهان توقف فوری جنگ و بازگشت اسیران اسرائیلی از غزه شدند.


 به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه الجزیره، آویگدور لیبرمن رئیس حزب یسرائیل بیتنا (اسرائیل خانه ماست) و وزیر جنگ پیشین اسرائیل و از اعضای اسبق حزب لیکود گفت: کسی که در مدت یک سال و هشت ماه نتوانست حماس را شکست دهد، حتی اگر ۱۷ سال دیگر هم تلاش کند، باز هم موفق نخواهد شد.

 

وی تأکید کرد روابط میان آمریکا و اسرائیل اکنون در بدترین وضعیت تاریخی خود قرار دارد.

 

افسر سابق ارتش اسرائیل نیز با اشاره به دست برتر داشتن حماس در جنگ گفت این گروه همچنان برتری میدانی دارد.

 

«اورن سلومون» مسئول پیشین عملیات رزمی تیپ غزه در ارتش رژیم صهیونیستی در گزارشی هشدار داد: نیروهای حماس با بازکردن دوربین‌های عقب خودروهای نظامی و استفاده از ابزارهای ساده، زمان و مکان انفجار بمب‌ها را با دقت هماهنگ می‌کنند.

 

وی افزود: آن‌ها توانسته‌اند مواضع ارتش را زیر نظر بگیرند و سامانه‌های ضدزره خود را بازسازی کنند.

 

سلومون اضافه کرد: ترور فرماندهان ارشد حماس مشکل را حل نکرده و این فرماندهان با نیروهای جدید جایگزین شده‌اند.

 

وی گفت: راهبرد اصلی نیروهای حماس، استهلاک ارتش اسرائیل در سطح تاکتیکی و استراتژیک و نیز فرسایش روانی جبهه داخلی اسرائیل است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26
 




مطالب مرتبط

واکنش حماس به لایحه اعدام اسرا در کنست

واکنش حماس به لایحه اعدام اسرا در کنست

جنبش حماس در بیانیه‌ای لایحه اعدام اسرای فلسطینی در پارلمان رژیم صهیونیستی را نمایانگر چهره فاشیستی این رژیم دانست و از جامعه جهانی و نهادهای مربوطه خواست فورا برای متوقف کردن این جنایات هولناک وارد عمل شود.

|

طرح جنجالی اعدام اسیران فلسطینی در کنست

طرح جنجالی اعدام اسیران فلسطینی در کنست

کمیته امنیت داخلی کنست رژیم صهیونیستی روز دوشنبه طرحی را برای اعمال مجازات اعدام بر اسیران فلسطینی محکوم به قتل با انگیزه‌های ملی، ارائه خواهد کرد.

|

حماس: اتهامات آمریکا درباره غارت کمک‌ها بی‌اساس و محکوم است/ آمریکا این همه جنایت را چرا نمی‌بیند؟

حماس: اتهامات آمریکا درباره غارت کمک‌ها بی‌اساس و محکوم است/ آمریکا این همه جنایت را چرا نمی‌بیند؟

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، ادعاهای فرماندهی مرکزی آمریکا درباره "غارت و چپاول محموله یک کامیون کمک" را شدیدا محکوم کرد و آن را اتهاماتی بی‌اساس و در راستای توجیه کاهش کمک‌های بشردوستانه و سرپوش گذاشتن بر ناتوانی جامعه بین‌المللی در پایان دادن به محاصره و گرسنگی دادن ...

|

سیاست قطره چکانی در ارسال کمک ها به غزه

سیاست قطره چکانی در ارسال کمک ها به غزه

مدیرکل وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی همچنان از ورود دارو و تجهیزات پزشکی به نوار غزه ممانعت می کند و سیاست قطره چکانی را در پیش گرفته است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.