جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

اسرائیل در حال «جنگ نابودی» علیه فلسطین

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در واکنش به گزارش «یونیسف» مبنی بر اینکه حدود ۶۰ هزار کودک در غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند گفت: اسرائیل در حال «جنگ نابودی» علیه مردم فلسطین است.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری افه، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا در برنامه هفتگی تلویزیونی خود عنوان کرد: این یک جنگ نابودی است، نابودی مردم فلسطین که به صورت زنده و مستقیم در شبکه‌های اجتماعی پخش می‌شود.

 

وی افزود: هرکس امروز در برابر این جنگ نابودی علیه کودکان و همه خانواده‌های فلسطینی سکوت کند، برای همیشه شریک یکی از وحشتناک‌ترین جنایاتی است که تا به حال ثبت شده است.

 

رئیس‌جمهوری ونزوئلا تصریح کرد این «جنایتی» است که علیه حق مردم فلسطین برای داشتن «سرزمین مقدس، صلح، زندگی، استقلال، داشتن یک کشور مستقل که در تمام قطعنامه‌های سازمان ملل متحد تعیین شده است» انجام می‌شود.

 

مادورو گفت: جهان باید بیدار شود و آرمان فلسطین باید همچنان مهم‌ترین آرمان بشریت باشد تا به مردمی با حق هزاران ساله‌ بر سرزمینشان احترام گذاشته شود.

 

طبق داده‌های «صندوق کودکان سازمان ملل» (یونیسف) حدود ۶۰ هزار کودک در غزه از سوء تغذیه رنج می‌برند.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

افزایش شهدای غزه به ۶۶۱۴۸ نفر

افزایش شهدای غزه به ۶۶۱۴۸ نفر

گزارش آماری روزانه وزارت بهداشت فلسطین در غزه نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ شهید و ۱۸۰ مجروح دیگر به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده‌اند.

|

افزایش شهدای غزه به ۶۶۰۹۷ نفر

افزایش شهدای غزه به ۶۶۰۹۷ نفر

بر اساس گزارش روزانه وزارت بهداشت غزه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲ شهید و ۱۹۰ زخمی به بیمارستان‌های غزه منتقل شدند.

|

شمار شهدای غزه به مرز ۶۶ هزار نفر رسید

شمار شهدای غزه به مرز ۶۶ هزار نفر رسید

وزارت بهداشت غزه امروز (شنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۳۴۲ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۶۵ هزار و ۹۲۶ نفر خبر داد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.