دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

محکومیت حمله به کشتی کمک‌ به غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک‌ها به نوار غزه موسوم به «ناوگان آزادی» را محکوم کرد و این تازه‌ترین تجاوز رژیم تل‌آویو را نمونه‌ای از اقدامات «نازی‌ها» دانست.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: همبستگی، بالاترین تجلی انسانی است؛ حمله به همبستگی بشری، عملی از سوی نازی‌هاست.

 

کشتی کمک‌رسانی که عازم غزه بود روز جمعه در آب‌های بین‌المللی در ۱۷ مایلی از سواحل مالت هنگام انتقال کمک‌ها به غزه از سوی پهپادهای رژیم صهیونیستی هدف حمله قرار گرفت.

 

منابع حاضر در کشتی «ناوگان آزادی» که برای شکستن محاصره غزه راهی این منطقه شده بود، به الجزیره اعلام کردند این کشتی در آب‌های بین‌المللی نزدیک به سواحل مالت هدف حمله پهپادی ارتش رژیم اسرائیل قرار گرفته است.

 

گروهی از وکلای شیلیایی اعلام کردند به دلیل حمله به ناوگان آزادی، علیه رژیم اسرائیل به سازمان ملل و دیوان کیفری بین‌المللی شکایت خواهند کرد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

حماس سلاح خود را کنار نمی گذارد

حماس سلاح خود را کنار نمی گذارد

منابع مطلع می گویند ارزیابی اولیه دستگاه های امنیتی رژیم صهیونیستی این است که جنبش حماس مساله خلع سلاح را قبول نخواهد کرد.

|

نقض آتش‌بس در غزه ادامه دارد

نقض آتش‌بس در غزه ادامه دارد

با وجود اعلام آتش‌بس، تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه همچنان ادامه دارد و منابع میدانی از حملات هوایی و تخریب منازل مسکونی در شرق شهر غزه و جنوب این منطقه خبر می‌دهند.

|

همکاری آمازون با ارتش رژیم اشغالگر در عملیات نظامی علیه غزه

همکاری آمازون با ارتش رژیم اشغالگر در عملیات نظامی علیه غزه

پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی «اینترسپت» نتایج تحقیقات گسترده‌ای را منتشر کرد که نشان می‌دهد شرکت آمریکایی آمازون در ارائه خدمات رایانش ابری به شرکت‌های تسلیحاتی رژیم صهیونیستی نقش داشته که از آن در چارچوب عملیات نظامی ارتش رژیم اشغالگر در نوار غزه استفاده شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.