سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

رایزنی رئیس سازمان اطلاعات مصر با هیات مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی درباره غزه

رئیس سازمان اطلاعات مصر در قاهره با هیات مذاکره کننده رژیم صهیونیستی درباره آتش بس در نوار غزه رایزنی کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) رسانه‌های مصری اعلام کردند که «حسن رشاد» رئیس سازمان اطلاعات مصر در قاهره با هیات مذاکره کننده رژیم صهیونیستی به ریاست «رون درمر» وزیر امور استراتژیک دیدار و درباره تلاش‌ها برای آتش بس در نوار غزه رایزنی کرد.

 

طارق العکاری، متخصص امور استراتژیک مصر گفت که این دیدار پس از خروج هیات حماس از مصر طی روز شنبه و در چارچوب مذاکرات غیرمستقیم انجام شده است.

 

وی با اشاره به اینکه این دیدار در چارچوب تلاش‌های بی‌وقفه مصر برای توقف حملات به غزه بوده، این دیدار را جدی توصیف کرد.

 

پیش از این هیات حماس چند روز در قاهره به سر می‌برد تا درباره توقف حملات به غزه و آتش بس رایزنی کند.

انتهای پیام/ م.ر




مطالب مرتبط

تظاهرات فعالان حقوق بشری هلند

تظاهرات فعالان حقوق بشری هلند

گروهی از فعالان هلندی در اعتراض به افشای نگهداری حجم وسیعی از تماس‌های شنود شده فلسطینی‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از پلتفرم شرکت مایکروسافت در هلند، دست به تظاهرات زدند.

|

هاآرتص: اشغال غزه دشوار است

هاآرتص: اشغال غزه دشوار است

یک رسانه صهیونیستی اذعان کرد که نخست وزیر این رژیم برای اجرای طرح نظامی خود در غزه با دشواری هایی مواجه است.

|

تحلیلگر صهیونیست: اشغال غزه باعث آزادی اسیران اسرائیلی نخواهد شد

تحلیلگر صهیونیست: اشغال غزه باعث آزادی اسیران اسرائیلی نخواهد شد

«تسوی بارئیل» نویسنده و تحلیلگر صهیونیست به سران سیاسی و نظامی این رژیم هشدار داد که اشغال غزه نه تنها باعث آزادی اسیران صهیونیست نخواهد شد بلکه نظامیان ارتش را به سیبل نیروهای مقاومت تبدیل خواهد کرد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.