سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

آمریکا هزاران بمب به اسرائیل ارسال کرد

رسانه های صهیونیستی اعلام کردند آمریکا در چند روز اخیر حدود سه هزار بمب به رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل گزارش داد در چند روز اخیر دهها هواپیماهای ترابری نظامی مملو از مهمات در پایگاه هوایی نواتیم در سرزمین های اشغالی فرود آمده اند.

 

براساس این گزارش، امروز ۶ هواپیمای حامل بمب های ام کی-۸۴، بمب های خوشه ای و سایر تجهیزات جنگی برای ادامه جنگ در غزه در سرزمین های اشغالی فرود آمدند.

 

رسانه های اسرائیلی ادعا کردند مهمات وارد شده به اسرائیل به عنوان بخشی از آمادگی برای حملات بیشتر به غزه و همچنین حملات احتمالی به ایران در صورت شکست مذاکرات است.

 

این اقدام اندکی پس از آن صورت می گیرد که وزارت امور خارجه آمریکا فروش موتورهای مورد استفاده در خودروهای نظامی اسرائیل به ارزش ۱۸۰ میلیون دلار را تأیید کرد.

 

دولت دونالد دونالد ترامپ تنها چند روز پس از ممانعت کنگره از توافق اولیه، ارسال یک بسته تسلیحاتی هفت میلیارد دلاری به اسرائیل از جمله مهمات و موشک را اعلام کرد.

 

زمانی که ایالات متحده قصد فروش تسلیحات بالاتر از یک مبلغ مشخص را دارد، وزارت امور خارجه به کنگره اطلاع می‌دهد و اطلاعاتی را در اختیار کمیته‌های روابط خارجی مجلس نمایندگان و سنا قرار می‌دهد تا پس از اطلاعیه رسمی کنگره، فروش‌ها از سوی دو کمیته یاد شده تصویب گردد.

 

اما در مورد این موضوع، برخی چهره‌های برجسته دموکرات و نمایندگان کنگره از دولت پیشین آمریکا خواسته بودند تا فروش میلیاردها سلاح به اسرائیل را با هدف کاهش تلفات غیرنظامیان در غزه محدود کند.

 

وال استریت ژورنال در این زمینه نوشت: با توجه به تلفات بیش از ۴۶ هزار و ۶۰۰ نفری در غزه، از زمان جنگ در این باریکه تاکنون، بایدن تصمیم به لغو فروش بمب های دو هزار پوندی به اسرائیل گرفت. اما ترامپ در همان ابتدای کار این فرمان را لغو کرد و در توجیه این اقدام در جمع خبرنگاران گفت: «آنها هزینه اش را پرداخت کردند و مدت طولانی منتظر بودند».

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

مخالفت مقام صهیونیست با تشکیل کشور فلسطین

مخالفت مقام صهیونیست با تشکیل کشور فلسطین

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در «کنفرانس رؤسای سازمانهای بزرگ یهودی» ایالات متحده که با محوریت «به رسمیت شناختن کشور فلسطین» تشکیل شده بود، سخنرانی کرد و نسبت به این موضوع هشدار داد.

|

باسم نعیم: دولت آمریکا همدست فریبکاری‌های صهیونیست‌ها در فرار از آتش‌بس است/ نتانیاهو جنگ را برای محافظت از خود و ائتلاف فاشیست خود ادامه می دهد

باسم نعیم: دولت آمریکا همدست فریبکاری‌های صهیونیست‌ها در فرار از آتش‌بس است/ نتانیاهو جنگ را برای محافظت از خود و ائتلاف فاشیست خود ادامه می دهد

باسم نعیم، از رهبران ارشد حماس با بیان اینکه رژیم صهیونیستی هیچ‌گونه پاسخ رسمی به پیشنهاد میانجی‌ها برای آتش‌بس نداده است، تأکید کرد: شعار نتانیاهو و کابینه فاشیست او، طفره‌رفتن است و دولت آمریکا نیز همدست فریبکاری‌های آنهاست.

|

انهدام ۲ تانک «مرکاوا» در جنوب شهر غزه

انهدام ۲ تانک «مرکاوا» در جنوب شهر غزه

در ادامه درگیری‌های میدانی در نوار غزه، شاخه نظامی حماس اعلام کرد که مبارزانش موفق به هدف‌گیری و انهدام ۲ دستگاه تانک «مرکاوا» ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب شهر غزه شده‌اند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.