پنج‌شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

عشایر غزه: سلاح‌های مقاومت قابل مذاکره نیست

عشایر و طوایف فلسطینی در نوار غزه هرگونه تلاش برای مذاکره بر سر سلاح‌های مقاومت را قاطعانه رد کردند و آن را نماد پایداری و عزت و نه صرفاً ابزاری برای دفاع از خود دانستند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه خبری فلسطین آنلاین، عشایر فلسطین در بیانیه‌ای گفتند: آنچه در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی و همچنین در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر گنجاندن موضوع سلاح‌های مقاومت به عنوان بخشی از شروط معامله مبادله اسیران و توقف حملات منتشر می‌شود، تلاشی برای شکستن اراده مردم فلسطین و سلب حق مشروع دفاع از خود است.

 

در این بیانیه تاکید شده است سلاح مقاومت به رغم تواضع برای مقابله با ماشین جنگی رژیم اسرائیل که با حمایت آشکار آمریکا در حال انجام قتل عام روزانه غیرنظامیان بی‌دفاع در نوار غزه است، مشروع و ضروری است.

 

عشایر و خانواده‌های فلسطینی با تاکید بر اینکه «حق مردم فلسطین برای مقاومت در برابر اشغالگران به هر وسیله‌ای که توسط شریعت الهی و قوانین بین المللی تضمین شده است، حق مسلمی است که قابل خدشه نیست»، خواستار اتحاد و حمایت از مقاومت فلسطین در نبرد علیه رژیم اشغالگر اسرائیل شدند.

 

آن‌ها همچنین به هر حزب یا طرف سیاسی و یا دولتی که ممکن است به دنبال موافقت با پیشنهاد رژیم اسرائیل در مورد خلع سلاح مقاومت باشد، هشدار دادند.

 

عشایر و خانواده‌های فلسطینی در بیانیه خود افزودند: سلاح مقاومت یک موضوع قابل مذاکره نیست، بلکه حقی است که با گذشت زمان منقضی نمی‌شود و هر چقدر هم که طول بکشد ابزاری برای تحقق عدالت باقی خواهد ماند.

 

آن‌ها در پایان بیانیه خود بر یکپارچگی موضع عشایر، قبایل و خانواده‌های فلسطینی در غزه در پشتیبانی از جبهه مقاومت که از شروع انقلاب تا امروز از آرمان فلسطین دفاع کرده و خواهد کرد، تاکید کردند.

 

پیشتر نیز نیروهای ملی و اسلامی فلسطین طرح پیشنهاد شده از سوی «بنیامین نتانیاهو» مبنی بر تحویل سلاح مقاومت به عنوان یکی از شروط برقراری آتش بس در غزه را رد کرده بود.

 

بر اساس اطلاعات فاش‌شده، میانجی‌های مصری و قطری یک فهرست شامل شروط جدید نتانیاهو را به جنبش حماس تحویل داده‌اند تا مرحله‌ای جدید از مذاکرات پیش برده شود.

 

این شروط، شامل موضوعاتی چون تعداد اسرا، هویت آن‌ها و بازه زمانی آزادی‌شان است، اما خطرناک‌ترین بخش، شرطی است از حماس می‌خواهد برای بررسی پایان جنگ، ابتدا سلاح خود را تحویل دهد.

 

در واکنش به این پیشنهاد جدید، حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد  این پیشنهاد را دریافت کرده و در حال بررسی آن است تا پاسخ رسمی ارائه کند.

 

حماس در عین حال تاکید کرد  هرگونه توافق آینده باید شامل آتش‌بس دائم، خروج کامل نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل از نوار غزه، دستیابی به توافق واقعی برای تبادل اسرا، آغاز روند بازسازی آنچه که رژیم اشغالگر اسرائیل ویران کرده‌است و رفع محاصره ظالمانه از مردم غزه باشد.

 

با این حال، جنبش حماس پیشاپیش تاکید کرده است سلاح مقاومت در هیچ توافق یا مذاکره‌ای قابل بحث و مذاکره نیست.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24

 

 

 




مطالب مرتبط

جلسه اپوزیسیون برای سرنگونی نتانیاهو

جلسه اپوزیسیون برای سرنگونی نتانیاهو

همزمان با برگزاری دور جدید مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه در مصر، اپوزیسیون رژیم صهیونیستی متشکل از رؤسای همه احزاب مخالف، با هدف سرنگونی «بنیامین نتانیاهو» به عنوان مانع اصلی توافق برای توقف جنگ غزه جلسه‌ای برگزار کردند و با یکدیگر در تشکیل «دولت ترمیم و التیام» برای انتخابات آتی ...

|

النخاله: مردم مقاوم فلسطین پرچم‌های تسلیم را در آسمان غزه بالا نخواهند برد

النخاله: مردم مقاوم فلسطین پرچم‌های تسلیم را در آسمان غزه بالا نخواهند برد

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی با اشاره به این مقاومت تاریخی فلسطین دو سال بعد از طوفان الاقصی همچنان ادامه دارد تاکید کرد ما بعد از این همه فداکاری تسلیم طرح ترامپ نخواهیم شد و دشمن چیزی را که در میدان جنگ به دست نیاورد، در مذاکرات کسب نخواهد کرد.

|

هدف قرار گرفتن دو جیپ نظامی در خان یونس

هدف قرار گرفتن دو جیپ نظامی در خان یونس

گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد مجاهدان این گردان صبح دیروز دو جیپ نظامی از نوع "هامر" را در نزدیکی درمانگاه جوره اللوت در جنوب شهر خان یونس در جنوب نوار غزه با دو راکت ضدزره یاسین 105 هدف قرار داده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.