یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تظاهرکنندگان آمریکایی خواستار آزادی دانشجوی ضد اسرائیلی شدند

تظاهرکنندگان در آمریکا خواستار آزادی «محمود خلیل» فارغ‌ التحصیل دانشگاه کلمبیا شدند که به دلیل مواضع ضد اسرائیلی خود زندانی شده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) روزنامه نیویورک پست نوشت: این تجمع شب گذشته در میدان تایمز برگزار شد و شرکت‌کنندگان به دستگیری و زندانی کردن محمود خلیل اعتراض کردند.

 

تظاهرکنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها شعارهای مختلفی از جمله «خلیل را همین حالا آزاد کنید!»، «دست از دانشجویان ما بردارید» نوشته شده بود.


لیندا سرسور مدافع ضداسرائیلی این دانشجو در این مراسم سخنرانی کرد و خواستار حمایت از دانشجوی سابق دانشگاه کلمبیا شد.


جیمی کومانز، قاضی مهاجرت از ایالت لوئیزیانا، روز جمعه حکم داد دولت ترامپ می تواند خلیل را که یک دانشجوی سوری الاصل است، به دلیل مشارکت در تظاهرات ضد اسرائیلی در دانشگاه کلمبیا در سال ۲۰۲۴ اخراج کند.

 

 

 

وکلای خلیل این تصمیم قاضی آمریکایی را بشدت مورد انتقاد قرار دادند و نقض آزادی بیان در این پرونده را زیر سوال بردند.

 

این دانشجوی سابق فارغ التحصیل کلمبیا در ۸ مارس (۱۸ اسفند) توسط ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در لابی ساختمان آپارتمانی خود در منهتن با بودجه دانشگاه بازداشت شد.

 

وزارت امنیت داخلی آمریکا مدعی است خلیل به‌طور غیرقانونی در کشور به سر می‌برد، زیرا ویزای دانشجویی وی به دلیل فعالیت سیاسی در محوطه دانشگاه لغو شده بود.

 

 

خلیل یکی از رهبران تظاهرات دانشگاه کلمبیا در سال ۲۰۲۴ بود - به عنوان مذاکره کننده اصلی و نماینده برای تظاهرات دانشجویانی که اردوگاه هایی را در محوطه مورنینگ ساید هایتس برپا کردند.


مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده پیشتر به شبکه خبری فاکس نیوز که حامی جمهوریخواهان و دولت ترامپ است، گفت: ورود به آمریکا یک حق نیست، بلکه امتیازی برای کسانی است که به قوانین و ارزش‌های ما احترام می‌گذارند و من به‌عنوان وزیر امور خارجه، هرگز این اصل را فراموش نخواهم کرد.

 

 

 

روبیو با اشاره به ناآرامی‌ها و راهپیمایی ها پس از بمباران غزه از سوی اسرائیل در پی عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس ادعا کرد: برخی از دانشجویان خارجی در آمریکا، به ویژه در دانشگاههای مشهور در فعالیت‌های یهودستیزانه، تهدید و آزار دانشجویان آمریکایی به‌ویژه یهودیان، مشارکت داشتند، دانشگاه‌ها را تعطیل کردند، خیابان‌ها و بزرگراهها را بستند و ساختمان‌ها را اشغال کردند.

 

 

 

وی خاطرنشان کرد: دولت ترامپ متعهد است جلوی این اقدامات را در دانشگاه‌های آمریکا بگیرد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

دعوت  رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج به ایجاد ائتلاف جهانی برای نصرت فلسطین

خالد مشعل: فلسطینیان خود حاکم سرنوشت خویش هستند/  نه وصایت، نه قیمومیت و نه اشغال دوباره را نمی‌پذیریم/ تاکید بر صیانت از سلاح و مشروعیت مقاومت به ‌عنوان "شرف امت"
دعوت رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج به ایجاد ائتلاف جهانی برای نصرت فلسطین

خالد مشعل: فلسطینیان خود حاکم سرنوشت خویش هستند/ نه وصایت، نه قیمومیت و نه اشغال دوباره را نمی‌پذیریم/ تاکید بر صیانت از سلاح و مشروعیت مقاومت به ‌عنوان "شرف امت"

خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج در افتتاحیه کنفرانس «عهد با قدس» که با شعار «تجدید اراده امت به سوی مقابله با پروژه تصفیه و نسل‌کشی» امروز در استانبول آغاز شد، ، با ارائه مجموعه‌ای از ۱۰ پروژه راهبردی اولویت‌دار، خواستار شکل‌گیری ائتلافی جهانی برای حمایت از فلسطین ...

|

تظاهرات هزاران مراکشی در حمایت از فلسطین

تظاهرات هزاران مراکشی در حمایت از فلسطین

هزاران شهروند مراکشی یکشنبه شب در چندین شهر این کشور تجمعات و راهپیمایی‌های گسترده‌ای با هدف اعلام همبستگی با ملت فلسطین و درخواست از جامعه جهانی برای فشار بر اسرائیل جهت توقف حملات و نسل‌کشی در غزه برگزار کردند.

|

برخورد پلیس استرالیا با تظاهرات حامیان فلسطین

برخورد پلیس استرالیا با تظاهرات حامیان فلسطین

گروهی از فعالان و حامیان فلسطین در شهر سیدنی استرالیا، نمایشگاهی تسلیحاتی‌ را که میزبان شرکت‌های دخیل در تجهیز ارتش اسرائیل و مشارکت در جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه بود، محاصره کردند.

|

اعتصاب غذا در همبستگی با فلسطین

اعتصاب غذا در همبستگی با فلسطین

ده‌ها فعال سیاسی در انگلیس در تدارک برگزاری یک اعتصاب غذای جمعی از دوم نوامبر هستند؛ اقدامی که در اعتراض به «آزار و سرکوب سیاسی» به دلیل حمایت از فلسطین انجام خواهد شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.