دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی طی اطلاعیه ای

از مردم برای حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم دعوت کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از آحاد ملت بصیر و آگاه ایران اسلامی در استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس و قم دعوت کرد تا با حضور آگاهانه، پرصلابت و مسئولانه‌ی خود در راهپیمایی «جمعه‌های خشم»، همبستگی خود با مردم غزه را نشان دهند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، طی اطلاعیه ای از مردم برای حضور در راهپیمایی جمعه های خشم دعوت کرد.


در این اطلاعیه آمده است: رژیم صهیونیستی در سایه‌ی همدستی شرم آور و حمایت‌های همه‌جانبه‌ی ایالات متحده آمریکا و برخی دولت‌های غربی و سکوت سنگین و سازمان‌یافته‌ی نهادهای مدعی حقوق بشر، با تکیه بر بازتعریفی معکوس از مفهوم «امنیت»، در پی نابودی کامل غزه و محوِ تدریجی یک ملت از حافظه‌ی جغرافیا و تاریخ است؛ و این‌همه، در شرایطی رخ می‌دهد که جهان پسا-حقیقت، با وارونه‌سازی واقعیت‌ها و انکارِ دردهای آشکار، فرصت دادخواهی را از مظلومان ربوده است.

 

در غزه‌ی محاصره‌شده، زمین بوی خون می‌دهد و آسمان، سقفی از آتش و باروت بر سر زنان و کودکان مظلوم فرود می‌آورد. رژیم کودک‌کش صهیونیستی، در اوج وقاحت و وحشی‌گری، مرزهای انسانیت را درنوردیده و نقض‌های فاحش حقوق بشر را مرتکب شده که تاریخ، آن را با شرم و نفرت به خاطر خواهد سپرد.

 

در چنین نظمی که دیگر حتی ظاهرِ انسان‌دوستی نیز به گروگان منافع قدرت‌های جهانی درآمده، وظیفه‌ی اخلاقی، ایمانی و تمدنی همه‌ی آزادگان و مسلمانان جهان ایستادگی در برابر فروریختنِ مرزهای انسانیت، در برابر مشروعیت‌بخشی به نسل‌کشی و در برابر نظم جهانی‌ای هست که با معیارهای دوگانه، حقیقت را به حاشیه می‌راند.

 

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با تجلیل از پایداری الهام‌بخش ملت مظلوم فلسطین و مقاومت بی‌وقفه‌ی مردم صبور و مجروح غزه، از آحاد ملت بصیر و آگاه ایران اسلامی در  استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس و قم دعوت می‌نماید تا روز جمعه 22 فروردین 1404 بعد از اقامه نمازجمعه با حضور آگاهانه، پرصلابت و مسئولانه‌ی خود در راهپیمایی «جمعه‌های خشم»، همبستگی خود با مردم غزه را نشان دهند و با طنین فریادشان، سازوکار ناعادلانه‌ی قدرت در جهان امروز را به چالش کشیده و با نمایش خشم و انزجار خویش ضمن محکومیت باند کثیف و ددمنش حاکم بر سرزمین های اشغالی و حامی اصلی آن آمریکای جنایتکار به یاری مظلوم ترین و مقاوم ترین انسان های عصر حاضر برخیزند.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/20




مطالب مرتبط

حماس: با این روند مرحله دوم آتش‌بس بی‌معناست

حماس: با این روند مرحله دوم آتش‌بس بی‌معناست

حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، با ردّ اظهارات اخیر «ایال زمیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی که مدعی شده بود خط زرد مرزهای جدید غزه را مشخص می‌کند، تاکید کرد این سخنان نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی هیچ پایبندی واقعی به مفاد توافق آتش‌بس ندارد.

|

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

یک مقام ارشد پیشین موساد با انتقاد از شیوه انتصاب رئیس جدید این سرویس جاسوسی توسط «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، هشدار داده است که این تصمیم می‌تواند پیامدهای امنیتی جدی به همراه داشته باشد.

|

ایجاد محدودیت برای کمک‌رسانی به فلسطینیان

ایجاد محدودیت برای کمک‌رسانی به فلسطینیان

مقامات رژیم اشغالگر “اسرائیل” با وضع یک سیستم ویزای بسیار سخت‌گیرانه برای کارکنان بین‌المللی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در فلسطین (UNFPA ) مانع کمک رسانی به فلسطینیان می شوند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.