سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

افزایش شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۸۱۰ نفر

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد ۵۰ هزار و ۸۱۰ نفر از آغاز عملیات طوفان الاقصی در غزه به شهادت رسیدند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه الاقصی، وزارت بهداشت فلسطین در غزه افزود در شبانه‌روز گذشته، ۵۸ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه به شهادت رسیده و ۲۱۳ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

 

این وزارتخانه با ابراز نگرانی از دشواری‌های امدادرسانی، اعلام کرد که هنوز شماری از قربانیان زیر آوار ساختمان‌ها یا در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و نیروهای امداد و دفاع شهری به دلیل شدت بمباران‌ها قادر به دسترسی به آنها نیستند.

 

براساس این گزارش، از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون، شمار شهدای ثبت‌شده در نوار غزه به یک هزار و ۴۴۹ نفر و تعداد مجروحان به سه هزار و ۶۴۷ نفر رسیده است.

 

در بیانیه وزارت بهداشت فلسطین آمده است همچنین مجموع آمار قربانیان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، به ۵۰ هزار و ۸۱۰ شهید و ۱۱۵ هزار و ۶۸۸ مجروح رسیده است.

 

 




مطالب مرتبط

ابوعبیده خطاب به صهیونیست ها:

احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو، نگهداشتن نیروهای خود در غزه است
ابوعبیده خطاب به صهیونیست ها:

احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو، نگهداشتن نیروهای خود در غزه است

سخنگوی گردان های شهید «عزالدین القسام» با اشاره به عملیات موفقیت آمیز در «بیت حانون» و ضربه زدن به ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که احمقانه ترین تصمیمی که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم می تواند بگیرد، نگه داشتن نیروهای خود در نوار غزه است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.