سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تداوم سقوط بورس تل‌آویو؛ خسارت‌ها به 12 میلیارد دلار رسید

منابع عبری از تداوم سقوط بورس تل آویو و رسیدن میزان ضرر سهام‌داران به 40 میلیارد شکل معادل 12 میلیارد دلار خبر می دهند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المیادین، سقوط بورس تل آویو که از چند روز پیش در پی اعلام تعرفه های گمرکی از سوی دونالد ترامپ آغاز شده است، همچنان ادامه دارد.

 

منابع عبری گزارش دادند که بورس تل آویو امروز نیز شاهد سقوط سنگین شاخص ها بوده است.

 

براین اساس، تاکنون ضرر سهام داران در بازار بورس تل آویو به بیش از 40 میلیارد شکل معادل 12 میلیارد دلار رسیده است، امری که نگرانی ها در بین سرمایه داران در اراضی اشغالی را افزایش داده است.

 

این در حالی است که منابع خبری روز گذشته موضوع تعرفه های گمرکی ترامپ را یکی از موارد گفتگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس جمهور آمریکا در سفر نتانیاهو به واشنگتن توصیف کردند.

 

 

انتهای پیام/م.ت/

 

 




مطالب مرتبط

محافل صهیونیستی:

نظامیان اسرائیل در غزه به بن‌بست خوردند/ در جنگ دست و پا می‌زنیم
محافل صهیونیستی:

نظامیان اسرائیل در غزه به بن‌بست خوردند/ در جنگ دست و پا می‌زنیم

محافل نظامی رژیم‌صهیونیستی با حمله شدید به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم و انتقاد از عملکرد ارتش در جنگ تاکید کردند که نظامیان اسرائیلی در گل‌ولای غزه گرفتار شده و به بن بست خورده اند.

|

اظهارات نتانیاهو تصریح علنی به ارتکاب جنایت جنگی است

اظهارات نتانیاهو تصریح علنی به ارتکاب جنایت جنگی است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای به افتخار کردن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به تخریب برج‌های مسکونی غزه اشاره و تاکید کرد، این اظهارات بنیامین نتانیاهو تصریح علنی وی به ارتکاب جنایت جنگی است.

|

تحلیل صهیونیست ها از اوضاع این رژیم:

 اسرائیل ظرف ۲ سال نابود می‌شود
تحلیل صهیونیست ها از اوضاع این رژیم:

اسرائیل ظرف ۲ سال نابود می‌شود

تحلیلگران صهیونیست از هاآرتص تا یدیعوت آحارونوت اعتراف می‌کنند که رژیم صهیونیستی با بحرانی موجودیتی مشابه آپارتاید آفریقای جنوبی روبروست. آنها از جنگ داخلی، مهاجرت گسترده، فرار شهرک‌نشینان و فروپاشی این رژیم ظرف ۲ سال آینده خبر می‌دهند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.