چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حماس: شهادت برهوم، جنایتی دیگر در کارنامه سیاه رژیم صهیونیستی است

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای، شهادت اسماعیل برهوم، عضو دفتر سیاسی این جنبش را تسلیت گفت و اعلام کرد این اقدام، جنایتی جدید در کارنامه‌ی سیاه رژیم صهیونیستی است که نشان‌دهنده‌ی ادامه‌ سیاست‌های قتل و ترور علیه ملت فلسطین و رهبران آن است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، در این بیانیه تأکید شده است این حمله نقض آشکار تمامی قوانین و عرف‌های بین‌المللی است و این جنبش این اقدام را خطرناک . در راستای جنایات جنگی رژیم صهیونیستی می داند.

 

این جنبش با اشاره به نقش برجسته‌ی شهید برهوم در فعالیت‌های اسلامی، دعوتگری و مبارزاتی، وی را یکی از چهره‌های شاخص حماس در نوار غزه توصیف کرده و تأکید کرد که او تمام عمر خود را در راه دفاع از فلسطین، مقدسات و ملت خود صرف کرد.

 

حماس در بیانیه‌ خود تأکید کرده خون فرماندهان و رهبران شهید این جنبش، چراغ راه مقاومت و آزادی باقی خواهد ماند و جنایات رژیم اشغالگر هرگز مانعی در مسیر مبارزه و جهاد تا آزادسازی کامل سرزمین فلسطین و بازگشت آوارگان نخواهد بود.

 

اسماعیل برهوم، عضو دفتر سیاسی حماس، در حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان ناصر غزه به شهادت رسید.

 

رژیم صهیونیستی ، برهوم را پس از هدف قرار دادن اتاق جراحی در بیمارستان ناصر به شهادت رساند.

 

وی پس از آنکه یک هفته پیش در حمله‌ای ناجوانمردانه بشدت مجروح شده بود، در بیمارستان ناصر غزه تحت درمان بود.

 

 

انتهای پیام/ع.خ/26




مطالب مرتبط

تداوم حملات به غزه در آستانه آتش‌بس

تداوم حملات به غزه در آستانه آتش‌بس

همزمان با تلاش‌های میانجی‌گران جهانی برای برقراری آتش‌بس در باریکه غزه و چراغ سبز حماس به آن، حملات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و بر اثر آن شماری شهید و برخی دیگر زخمی شدند.

|

19 شهید در حملات بامدادی به غزه

19 شهید در حملات بامدادی به غزه

منابع بیمارستانی در نوار غزه اعلام کردند ۱۹ نفر بر اثر بمباران‌ها و حملات رژیم صهیونیستی بامداد امروز به مناطق مختلف نوار غزه شهید شده‌اند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.