سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

بیمارستان‌ها قادر به رسیدگی به مجروحان غزه نیستند

مدیر بیمارستان شفا در شهر غزه اعلام کرد نظام بهداشتی غزه دیگر توانایی رسیدگی به تعداد زیاد مجروحان را ندارد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دکتر محمد ابو سلمیه در گفتگو با شبکه الجزیره تاکید کرد به دلیل بسته شدن گذرگاه‌ها، بیمارستان‌ها با کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی مواجه شده‌اند.

 

وی افزود رژیم اشغالگر بامداد امروز جنایتی تمام‌عیار مرتکب شده و وضعیت انسانی در غزه به مرحله‌ای بحرانی رسیده است.

 

دکتر ابو سلمیه تصریح کرد تیم‌های پزشکی به‌سختی می‌توانند به مجروحان دسترسی پیدا کنند، که این امر باعث تشدید بحران انسانی و افزایش آمار قربانیان شده است.

 

سخنگوی یونیسف در غزه نیز اعلام کرد حملات هوایی رژیم صهیونیستی، چادرها و مراکزی را که محل اسکان خانواده‌های آواره بوده‌اند، هدف قرار داده است.

 

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد در پی نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی و آغاز دور جدید حملات این رژیم، از بامداد امروز تاکنون 356 فلسطینی شهید و بیش از 400 تن زخمی شده اند.




مطالب مرتبط

اوضاع هولناک خبرنگاران در غزه

اوضاع هولناک خبرنگاران در غزه

رئیس انجمن رسانه‌های فلسطینی با تشریح وضعیت دشوار کار خبرنگاران در نوار غزه گفت: اشغالگران به حملات برنامه‌ریزی شده به خبرنگاران فلسطینی در غزه ادامه می‌دهند و هدفشان ساکت کردن صدای حقیقت و جلوگیری از ثبت جنایاتش علیه غیرنظامیان در غزه است.

|

بمباران غزه برای دشمن پیروزی نیاورده است

بمباران غزه برای دشمن پیروزی نیاورده است

عمر جعاره کارشناس امور نظامی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه مقامات رژیم صهیونیستی اعتراف می‌کنند نیروی هوایی این رژیم حتی در صورت برخورداری از قدرت بسیار زیاد نمی‌تواند پیروزی را در جنگ‌ها محقق کند، گفت بمباران غزه پیروزی را برای اشغالگران به ارمغان نیاورده است.

|

سی ان ان: تونل‌های حماس بسیار پیچیده و فراتر از ارزیابی‌های ارتش اسرائیل است

سی ان ان: تونل‌های حماس بسیار پیچیده و فراتر از ارزیابی‌های ارتش اسرائیل است

شبکه آمریکایی سی‌ ان‌ ان در گزارشی به نقل از مقام نظامی صهیونیست اعلام کرد شبکه تونل‌های احداث شده توسط حماس تنها یک ساختار ایجاد شده از تونل‌های شبیه به یکدیگر نیست بلکه پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌های ارتش رژیم صهیونیستی است چرا که دارای مراکز استراتژیک بزرگ و تونل‌های ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.