یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حمله پلیس رژیم صهیونیستی به معترضان در تل آویو+ ویدیو

پلیس رژیم صهیونیستی به شهرک‌نشینان اسرائیلی که در حمایت از ادامه توافق مبادله اسرا درتل آویو تظاهرات کرده بودند حمله‌ور شد و با سرکوب معترضان، شماری از آن‌ها را بازداشت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، پلیس با معترضان که خانواده های اسیران اسرائیلی بوده درگیر شده است.

 

این خانواده ها شب گذشته با برگزاری تظاهرات در تل‌آویو بار دیگر خواستار اجرای کامل توافقنامه تبادل اسرا بین رژیم اشغالگر با مقاومت فلسطین شدند.

 

معترضان در این تظاهرات اعلام کردند: ما در وضعیت فوق‌العاده به سر می‌بریم و ممکن است در طول یک هفته، جنگ از سر گرفته شود و این جنگ باعث کشته شدن اسرا خواهد شد.

 

این خانواده‌ها با اشاره به کارشکنی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر در تکمیل اجرای توافقنامه تبادل اسرا تاکید کردند: نتانیاهو، زندگی آنها را به مهره‌ای در بازی شطرنج در راستای منافعش تبدیل کرده است و با ایجاد بحران عمدی در مذاکرات، درصدد ازسرگیری جنگ است.

 

 

خانواده‌های اسرای صهیونیست تصریح کردند: جنگ باعث آزادی اسرا نخواهد شد، بلکه به کشته شدن آنها خواهد انجامید و تا زمانی که اسرائیل در وضعیت جنگی باشد، نتانیاهو از پاسخگویی درباره پرونده‌های فساد در دادگاه، شانه خالی خواهد کرد.

 

این خانواده‌ها با درخواست از صهیونیست‌ها برای تظاهرات در سراسر سرزمین‌های اشغالی برای محکوم کردن آغاز مجدد جنگ و به هلاکت دادن اسرای این رژیم، اعلام کردند: چگونه ممکن است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بیشتر از نتانیاهو به جان افراد ربوده شده اهمیت می‌دهد؟

 

آنها در پایان از ترامپ خواستند که به نتانیاهو اجازه ندهد اسرای مذکور را به کشتن دهد. زیرا ازسرگیری جنگ، هرگز باعث آزادی آنها نخواهد شد.

 

در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد، زیرا می‌خواهد تنها مرحله اول را تمدید کند که با مخالفت حماس مواجه شده است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26

 




مطالب مرتبط

دعوت  رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج به ایجاد ائتلاف جهانی برای نصرت فلسطین

خالد مشعل: فلسطینیان خود حاکم سرنوشت خویش هستند/  نه وصایت، نه قیمومیت و نه اشغال دوباره را نمی‌پذیریم/ تاکید بر صیانت از سلاح و مشروعیت مقاومت به ‌عنوان "شرف امت"
دعوت رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج به ایجاد ائتلاف جهانی برای نصرت فلسطین

خالد مشعل: فلسطینیان خود حاکم سرنوشت خویش هستند/ نه وصایت، نه قیمومیت و نه اشغال دوباره را نمی‌پذیریم/ تاکید بر صیانت از سلاح و مشروعیت مقاومت به ‌عنوان "شرف امت"

خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج در افتتاحیه کنفرانس «عهد با قدس» که با شعار «تجدید اراده امت به سوی مقابله با پروژه تصفیه و نسل‌کشی» امروز در استانبول آغاز شد، ، با ارائه مجموعه‌ای از ۱۰ پروژه راهبردی اولویت‌دار، خواستار شکل‌گیری ائتلافی جهانی برای حمایت از فلسطین ...

|

حذف ابوشباب؛ شکست قمار بزرگ اسرائیل

حذف ابوشباب؛ شکست قمار بزرگ اسرائیل

هلاکت سرکرده باند تروریستی و مزدور اسرائیل در نوار غزه فارغ از عوامل پشت پرده آن، یک واقعیت مهم را درباره شکست پروژه‌های جاسوسی این رژیم در غزه نشان می‌دهد و ثابت می‌کند طرح جایگزینی مزدوران به جای حماس در جامعه غزه، یک قمار از پیش‌باخته بود.

|

تشدید اختلاف میان ستاد ارتش و وزارت جنگ

معاریو: وزیر جنگ رژیم صهیونیسیتی به دنبال سیاسی‌سازی ارتش است
تشدید اختلاف میان ستاد ارتش و وزارت جنگ

معاریو: وزیر جنگ رژیم صهیونیسیتی به دنبال سیاسی‌سازی ارتش است

در پی افشاگری‌های تازه منابع صهیونیستی، تنش میان ستاد کل ارتش و وزارت جنگ رژیم صهیونیستی وارد مرحله جدیدی شده است؛ تنشی که به‌گفته ناظران، ریشه در مداخلات مستقیم «اسرائیل کاتس» در ساختار فرماندهی ارتش و تلاش او برای گسترش نفوذ سیاسی حزب لیکود در بدنه نظامی دارد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.