چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شهادت 115 فلسطینی در پی نقض آتش بس 42 روزه

حماس اعلام کرد: نقض آتش‌بس توسط تل‌آویو باعث شهادت 115 فلسطینی شده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از الجزیره، جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: بهانه جویی های رژیم صهیونیستی در خصوص نقض آتش بس بی پایه و اساس است و این صهیونیست‌ها هستند که به صورت روزانه مفاد آتش بس را نقض می‌کنند.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: رژیم صهیونیستی با نقض آتش بس در نوار غزه باعث شهادت 115 فلسطینی و توقف روند ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه شده.

 

حماس تصریح کرد: رفتار نتانیاهو با بند ۱۴ توافق آتش بس مبنی بر تداوم تمام اقدامات مرحله نخست در مرحله دوم، در تضاد است و دولت آمریکا باید دست از طرفداری از نقشه‌های نتانیاهوی جنایتکار بردارد.

 

این جنبش تاکید کرد: ما همچنان بر اجرای مراحل سه گانه توافق آتش بس و آغاز مذاکرات مرحله دوم پایبند هستیم و تنها راه برای آزادی اسرای صهیونیست پایبندی به توافق آتش بس و آغاز فوری مذاکرات مرحله دوم است.

 

انتهای پیام/ م.ص/




مطالب مرتبط

روزنامه‌نگاران کوبایی حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما را محکوم کردند

روزنامه‌نگاران کوبایی حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما را محکوم کردند

اتحادیه روزنامه‌نگاران کوبا (UPEC) حمله اخیر رژیم صهیونیستی به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران را محکوم و هدف از این حمله را «خاموش کردن صداهایی که ابعاد جنایت‌های جنگی را آشکار می‌کنند» عنوان کردند.

|

رهبر انقلاب : آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست و هرگونه ورود نظامی آنها بدون تردید با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

رهبر انقلاب : آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست و هرگونه ورود نظامی آنها بدون تردید با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

رهبر انقلاب امروز در پیامی تلویزیونی با اشاره به اظهارات تهدیدآمیز و سخیف رئیس جمهور آمریکا تصریح کردند: افراد باخردی که ایران و ملت و تاریخ ایران را می‌شناسند هیچ‌گاه با زبان تهدید با این ملت سخن نمی‌گویند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.