سلاحهای غنیمت گرفته شده از نظامیان صهیونیست در جایگاه تبادل اسرا+ عکس
نیروهای مقاومت فلسطین با قرار دادن سلاحهای غنیمت گرفته شده از نظامیان صهیونیست در جایگاه مراسم تبادل اسرا، جنگ روانی دیگر علیه رژیم صهیونیستی به راه انداختند.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) نیروهای مقاومت فلسطین که در حال آماده سازی جایگاه مراسم امروز برای اجرای هفتمین دور تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی هستند مانند دورهای گذشته، سلاحهای غنیمت گرفته شده از نظامیان صهیونیست را به نمایش درآوردند.
دفتر اطلاعرسانی امور اسرای فلسطینی در بیانیهای دیروز جمعه اعلام کرد فردا (شنبه) در چارچوب توافق مبادله اسرا با رژیم صهیونیستی، ۶۰۲ اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد.
ابو عبیده سخنگوی گردانهای عزالدین القسام نیز دیروز گفت شنبه درچارچوب عملیات مبادله اسرا، ۶ اسیر صهیونیست آزاد میشوند.
نگاهی دقیق به تحولات دو ماه اخیر راهبرد کثیف و جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه را نمایان می سازد، جایی که عدم توانایی ارتش رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت فلسطین در نبرد زمینی غزه آنها را به تشدید نسل کشی و کودک کشی در راستای تحقق اهداف شومشان کشانده است.
ایزدی تاکید کرد: آمریکا یک زمانی وجهه ابرقدرتی داشت و در زمان های دیگری این وجهه را از دست داد اما آن چیزی که در شرایط کنونی از آمریکا به چشم می آید، آخرین نسل کشی است که در غزه هر روزه رخ می دهد.
مردم در شهرهای مختلف اروپایی و عربی در اعتراض به سیاست گرسنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه در طول جنگ نسلکشی این رژیم که ۲۱ ماه است ادامه دارد، تظاهرات کردند.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس