ویرانی ۲۸۰ هزار واحد مسکونی در جنگ، طبق آمار وزارت مسکن غزه

وزارت مشاغل عمومی و مسکن غزه ضمن ارائه آمار اولیهای از میزان خسارات به بخش مسکن غزه در طول جنگ اعلام کرد نیروهایش طبق برنامه برای اتمام ارزیابی اولیه از خسارتها هنوز در میدان هستند.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المیادین، وزارت مشاغل عمومی و مسکن غزه گزارش داد: پیشبینی میشود تعداد واحدهای مسکونی که به شکل کامل و یا جزئی ویران شدند به ۲۸۰ هزار واحد برسد و مواردی که تاکنون به صورت میدانی شناسایی شدند، نزدیک به ۲۵۰ هزار واحد است که ۱۷۰ هزار واحد به طور کامل و ۸۰ هزار واحد دیگر کمتر ویران شدند اما دیگر قابل سکونت نیستند.
این وزارتخانه در بیانیه خود اعلام کرد نیروهایش هنوز در میدان هستند تا ارزیابی اولیه خسارات مسکن در نوار غزه را انجام دهند و طبق برنامه کار ارزیابی اولیه ظرف ۲ هفته به پایان خواهد رسید.
انتهای پیام/ی.ح/26
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس