گروه عرب در سازمان ملل به همراه گروهی از سفیران کشورها در سازمان ملل با هرگونه طرح برای جابجایی فلسطینیان در غزه مخالفت کردند و آن را نقض قوانین بین المللی دانستند.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری آناتولی، طارق البنایی نماینده کویت در سازمان ملل به عنوان رئیس کنفرانس خبری گروه عرب در نیویورک گفت: آواره ساختن فلسطینی ها در غزه باید به صراحت رد شود. گروه عربی قاطعانه چنین اقدامی را رد می کند.
این مخالفت مورد حمایت سفرای سازمان همکاری اسلامی و جنبش غیرمتعهدها (NAM) قرار گرفت.
رئیس جمهوری آمریکا ۲۵ ژانویه (۶ بهمن ۱۴۰۳) طرح انتقال ساکنان غزه به کشورهای همسایه مانند مصر و اردن را مطرح کرد که با واکنش منفی هر دو کشور و سایر کشورهای عربی و سازمانهای منطقهای و بین المللی مواجه شد و مدتی بعد نیز، طرح تصاحب غزه از سوی آمریکا را مطرح کرد.
مدیر شبکه سازمانهای غیردولتی فلسطین (PNGO)، با اشاره به اهداف پنهان اشغالگران در غزه گفت آنکه محاصره اعمال کرده و عامل گرسنگی ساکنان این منطقه است، از امدادرسانی غذایی دم میزند تا جامعه جهانی را گمراه کند.
چهار سیاستمدار ارشد رژیم صهیونیستی با اشاره به تلفات ارتش رژیم صهیونیستی و زمین گیر شدن آن در نوار غزه و لزوم بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه تاکید کردند که تل آویو مجبور به توقف جنگ علیه نوار غزه است.
یک مسئول امنیتی حماس از کشف و ضبط تعداد زیادی از دستگاههای جاسوسی مدرن رژیم صهیونیستی در مکانهای مختلف نوار غزه خبر داد و اعلام کرد رژیم اشغالگر از این دستگاهها بهعنوان تله انفجاری نیز علیه فلسطینیها استفاده میکرد.
گردانهای القسام شاخه نظامی جنبش حماس با انتشار یک پوستر به عملیات بیت حانون واکنش نشان داد و تاکید کرد صحنههای اجساد و تشییع جنازهها به اتفاق همیشگی تبدیل میشود.
رئیس جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاها و تهدیدات ضد ایرانی خود مدعی شد: «ما گفت وگوهایی را با ایران برنامهریزی کردهایم و آنها هم میخواهند گفت وگو کنند.»
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس