دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حمله بن گویر به نتانیاهو به علت تسلیم شدن در برابر حماس

ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی مستعفی ، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مورد شدیدترین انتقادها قرار داد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، بن گویر با طعنه به موافقان آتش بس و آزادی زندانیان فلسطینی در ازای آزادی اسیران اسرائیلی به طعنه گفت: جنگ علیه غزه را متوقف کنید، از نتساریم و شمال نوار غزه عقب‌نشینی کنید و بولدوزرها را در اختیار حماس بگذارید.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به آن گروه که بر این باورند که اداره نوار غزه را باید به تشکیلات خودگردان سپرد نیز حمله کرد و تشکیلات خودگردان فلسطین را هم تروریستی خواند.

 

بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی این رژیم نیز به انتقاد از افرادی پرداخت که قائل به سپردن مدیریت غزه به تشکیلات خودگردان فلسطین هستند.

 

وی در این باره مدعی شد: برخی متوهم هستند که تشکیلات خودگردان در غزه جایگزین حماس شود، اما این اتفاق هرگز نخواهد افتاد؛ نه در غزه و نه در کرانه باختری.

 

اسموتریچ افزود: محمود عباس چه در گذشته و چه اکنون از تروریسم حمایت می کند و مشوق آن است و تشکیلات زیر نظر وی سازمانی تروریستی است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر در غزه

شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر در غزه

منابع خبری از شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر در باریکه غزه در جریان حمله رژیم صهیونیستی به مرکز توزیع کمک ها خبر داد.

|

حمایت  برزیلی ها از فلسطین و ایران

حمایت برزیلی ها از فلسطین و ایران

صدها نفر از شهروندان برزیلی با برگزاری تظاهراتی در حمایت از فلسطین و ایران، قطع روابط دیپلماتیک و تجاری دولت برازیلیا با رژیم صهیونیستی را مطالبه کردند.

|

«کاروان جهانی به‌سوی غزه»؛ نخستین حرکت بین‌المللی برای شکستن محاصره انسانی

«کاروان جهانی به‌سوی غزه»؛ نخستین حرکت بین‌المللی برای شکستن محاصره انسانی

برای نخستین بار، ائتلافی گسترده متشکل از نهادهای حقوق بشری، اتحادیه‌ها و جنبش‌های همبستگی از ۸۰ کشور جهان تصمیم گرفته‌اند با راهپیمایی زمینی به سوی نوار غزه، اعتراض خود را به وضعیت فاجعه‌بار انسانی این منطقه ابراز کنند.

|

سفیر آمریکا در سرزمین های اشغالی: به علت حملات یمنی‌ها هر روز به پناهگاه‌ها فرار می‌کنیم

سفیر آمریکا در سرزمین های اشغالی: به علت حملات یمنی‌ها هر روز به پناهگاه‌ها فرار می‌کنیم

سفیر آمریکا در تل آویو از وضعیت زندگی در سرزمین‌های اشغالی در سایه حملات موشکی یمن گلایه کرد و گفت اکثر روزها مجبوریم از ترس حملات موشکی یمنی‌ها به پناهگاه‌ها فرار کنیم.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.