چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تداوم یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی از کرانه باختری

نظامیان صهیونیست با یورش به مناطق مختلف کرانه باختری، تعدادی از فلسطینیان را بازداشت کردند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رسانه‌های فلسطین، نظامیان صهیونیست در ادامه یورش‌ها به کرانه باختری، به اردوگاه العروب و شهرک صوریف در شمال الخلیل یورش بردند.

 

نظامیان صهیونیست ورودی‌های شهر اریحا را نیز بسته و در جریان یورش به این منطقه، سه نفر را زخمی کردند.

 

منابع محلی گزارش دادند که ۲ جوان فلسطینی به نام‌های «محمد ابو الأسعد» و «قتیبه الشلبی» نیز پس از درگیری مسلحانه با نیروهای اشغالگر در شهرک برقین واقع در غرب شهر جِنین در شمال کرانه باختری به شهادت رسیدند.

 

دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین نیز «محمد الأطرش» خبرنگار فلسطینی را بازداشت و مانع از پوشش خبری حملات به جِنین شدند.

 

ارتش اشغالگر در روزهای گذشته یورشی نظامی با نام عملیاتی «دیوار آهنین» در جِنین انجام دادند که تاکنون ۱۰ شهید و بیش از ۴۰ زخمی برجای گذاشته است.

 

در همین حال، منابع فلسطینی اعلام کردند که نیروهای اشغالگر منزل یکی از فلسطینیان را در روستای «المزرعه» در شمال رام الله به پادگان نظامی تبدیل و هشت فلسطینی را در جریان یورش به این روستا بازداشت کردند.

 

ارتش اشغالگر همچنین اقدام به تقویت نظامیان خود در شهر جنین و اردوگاه آن کرده است.

 

از سوی دیگر، رسانه های فلسطینی از همکاری نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین تحت ریاست «محمود عباس» با نظامیان اشغالگر نیز خبر داده و اعلام کردند که این نیروها «احمد ابوعمیر» از ساکنان شهرک قباطیه در جنین را که از سوی اشغالگران تحت تعقیب بود، بازداشت کردند.

 

همزمان منابع فلسطینی از نابودی زیرساخت ها مقابل بیمارستان دولتی در شهر جنین خبر دادند.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/20




مطالب مرتبط

روزنامه‌نگاران کوبایی حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما را محکوم کردند

روزنامه‌نگاران کوبایی حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما را محکوم کردند

اتحادیه روزنامه‌نگاران کوبا (UPEC) حمله اخیر رژیم صهیونیستی به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران را محکوم و هدف از این حمله را «خاموش کردن صداهایی که ابعاد جنایت‌های جنگی را آشکار می‌کنند» عنوان کردند.

|

رهبر انقلاب : آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست و هرگونه ورود نظامی آنها بدون تردید با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

رهبر انقلاب : آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست و هرگونه ورود نظامی آنها بدون تردید با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

رهبر انقلاب امروز در پیامی تلویزیونی با اشاره به اظهارات تهدیدآمیز و سخیف رئیس جمهور آمریکا تصریح کردند: افراد باخردی که ایران و ملت و تاریخ ایران را می‌شناسند هیچ‌گاه با زبان تهدید با این ملت سخن نمی‌گویند.

|

عبدالباری عطوان تحلیل کرد؛
کفه ترازو به نفع ایران است/ تل آویو تا کی می‌تواند تلفات و خساراتش را پنهان کند؟

عبدالباری عطوان تحلیل کرد؛
کفه ترازو به نفع ایران است/ تل آویو تا کی می‌تواند تلفات و خساراتش را پنهان کند؟

عبدالباری عطوان» تحلیلگر مشهور جهان عرب حملات تجاوزگرانه و تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران را ناشی از شکست نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه و منحرف کردن افکار عمومی از نسل کشی در این منطقه دانست و گفت که کفه ترازو در جنگ به نفع ایران سنگینی می کند و تل آویو برای همیشه ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.