یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

نبیه بری: جلسه انتخاب رئیس جمهور لبنان پنجشنبه برگزار می شود

رئیس پارلمان لبنان خواستار برگزاری جلسه انتخاب رئیس چمهور در پنجشنبه آتی شد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در اظهاراتی خواستار برگزاری جلسه این پارلمان در روز پنجشنبه پیش رو برای انتخاب رئیس جمهور شد.

 

اخیرا حسن فضل الله، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان اظهار داشت: انتخاب رئیس جمهور بر عهده لبنانی‌ها است و هیچ کس در خارج نمی‌تواند آن را تحمیل کند.

 

فضل الله افزود: تفاهمات داخلی، دروازه لازم برای انتخاب رئیس جمهور است و ما مدافع درک و تفاهم و رد طرد و انزوا هستیم.

 

یکشنبه نیز «حسین الحاج حسن» نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره موضع حزب‌الله در پرونده ریاست جمهوری تاکید کرده بود: اینکه ما می‌گوییم ژنرال «جوزف عون»، فرمانده ارتش، وتو نمی‌شود به این معنا نیست که حزب‌الله از او حمایت می‌کند و یا مخالف او است.

 

نماینده حزب‌الله در ادامه خاطرنشان کرد: نامزد ما «سلیمان فرنجیه» رئیس جریان «المرده» است. رئیس جمهور باید از تمامی خصوصیت‌های لازم برخوردار باشد و از حاکمیت کشور حفاظت کند.

 

تاکنون پارلمان لبنان با وجود برگزاری چند جلسه درباره انتخاب رئیس جمهوری، توفیقی در انتخاب رئیس جمهور جدید نداشته است زیرا هیچ کدام از نامزدها نتوانسته اند دو سوم آرا را به دست آورند.

 

نامزدهای ریاست جمهوری لبنان برای تصدی سمت ریاست جمهوری باید رای مثبت دو سوم نمایندگان مجلس ۱۲۸ نفره را در دور اول رای گیری به دست آورند.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

تقدیر ویژه الخزعلی از نقش ایران در پیروزی بزرگ عراق بر تروریسم تکفیری

تقدیر ویژه الخزعلی از نقش ایران در پیروزی بزرگ عراق بر تروریسم تکفیری

شیخ قیس الخزعلی دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق در پیامی به مناسبت هشتمین سالگرد پیروزی عراق بر تروریسم تکفیری داعشی از حمایتها و کمکهای بی دریغ جمهوری اسلامی ایران برای ثبت این پیروزی تاریخی تجلیل کرد.

|

نبیه بری: مذاکره زیر آتش غیرقابل قبول است

نبیه بری: مذاکره زیر آتش غیرقابل قبول است

رئیس مجلس نمایندگان لبنان مذاکره با رژیم صهیونیستی در شرایطی که حملات نظامی این رژیم علیه لبنان ادامه دارد غیرقابل قبول دانست و هشدار داد ادامه تجاوزات می‌تواند به از سرگیری جنگ منجر شود.

|

حزب‌الله: استقبال از پاپ نشانه اصل همزیستی و فرهنگ مقاومت است

حزب‌الله: استقبال از پاپ نشانه اصل همزیستی و فرهنگ مقاومت است

علی عمار، از نمایندگان ارشد حزب‌الله با تاکید بر اینکه مقاومت، فرهنگی اصیل دارد و همواره ابعاد بشردوستانه را در نظر می‌گیرد، گفت استقبال ما از پاپ موضوع عجیبی نیست و چنین اقداماتی ریشه در اصل همزیستی حزب‌الله دارد.

|

حزب‌الله: هدف نهایی آمریکا و اسرائیل کشاندن لبنان به دام عادی‌سازی است

حزب‌الله: هدف نهایی آمریکا و اسرائیل کشاندن لبنان به دام عادی‌سازی است

علی فیاض، نماینده حزب‌الله با بیان اینکه هدف از همه فشارها و تجاوزات دشمن صهیونیستی-آمریکایی علیه لبنان، کشاندن این کشور به دام عادی‌سازی است، تاکید کرد هیچگونه تسلیم‌شدنی در کار نیست و هدف دشمن در ایجاد تنش میان مقاومت و ارتش محقق نخواهد شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.