دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
اذعان رئیس اسبق سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی؛

فشار بر حماس نتیجه خاصی نداشته است

دانی یاتوم رئیس اسبق سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اظهاراتی اعتراف کرد که فشارها بر حماس طی سال گذشته نتیجه خاصی در پی نداشته است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از روزنامه عبری زبان معاریو، یاتوم در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی عبری زبان معاریو گفت هم اکنون لازم است هرچه سریع‌تر توافق مبادله اسرا به امضا برسد.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیش تر نیز گزارش دادند فشار نظامی اعمال شده توسط ارتش این رژیم علیه حماس آن‌طور که فرماندهان ارتش اسرائیل ادعا می‌کنند به دستیابی به توافقی برای آزادی اسرای صهیونیست در غزه، منجر نمی‌شود.

 

«ناحوم بارنیا» نویسنده روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» گفت: فشار نظامی ارتش اسرائیل علیه حماس توافقی ایجاد نمی‌کند و باعث مرگ اسیران (صهیونیست) در غزه می‌شود.

 

وی افزود: مسئولیت [مرگ اسیران صهیونیست در غزه] بر عهده رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان لشکرها و تیپ‌های اسرائیل است که شعار غلبه بر حماس را سر می‌دهند و واقعیت‌های میدانی را نادیده می‌گیرند.

 

بارنیا ادامه داد که زمان مواجهه با واقعیت‌ها فرا رسیده است.

 

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده‌اند. این امر باعث اعتراض گسترده خانواده‌های این اسرا در سرزمین‌های اشغالی شده است.

 

جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در پانزدهمین ماه متوالی در حالی ادامه دارد که دیوان بین‌المللی کیفری دستور بازداشت «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

 

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با گذشت ۴۴۷ روز جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

 

براساس آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه که روز چهارشنبه منتشر شد، شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۴۵ هزار و ۳۶۱ شهید افزایش یافت.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد شمار زخمی‌های تجاوز ارتش اشغالگر به غزه نیز به ۱۰۷ هزار و ۸۰۳ نفر رسیده است.

 

انتهای پیام /ی.ح/25




مطالب مرتبط

رئیس جمهور پیشین تونس:

 ایستادگی حماس به مذاق برخی رژیم های عربی خوش نمی‌آید
رئیس جمهور پیشین تونس:

ایستادگی حماس به مذاق برخی رژیم های عربی خوش نمی‌آید

رئیس جمهور پیشین تونس با اشاره به جانفشانی‌های جنبش مقاومت اسلامی «حماس» گفت: برخی رژیم های عربی از ماندگاری حماس و ایستادگی آن خرسند نیستند و از اسرائیل می‌خواهند که این ماموریت کثیف(حذف حماس) را به جای آنها انجام دهد.

|

بدران: تاسیس حماس نقطه اوج مسیر مبارزه ملت فلسطین برای آزادسازی سرزمین خویش است

بدران: تاسیس حماس نقطه اوج مسیر مبارزه ملت فلسطین برای آزادسازی سرزمین خویش است

حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد شکل‌گیری و آغاز به کار این جنبش، نتیجه و تبلور مسیر طولانی مبارزه ملت فلسطین و تلاش مستمر آن برای آزادی سرزمین و مقدساتش است.

|

گروه‌های مقاومت فلسطین سی‌ و هشتمین سالروز تاسیس حماس را تبریک گفتند

گروه‌های مقاومت فلسطین سی‌ و هشتمین سالروز تاسیس حماس را تبریک گفتند

گروه‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ها و پیام‌هایی جداگانه، سی ‌و هشتمین سالروز آغاز به کار و تاسیس جنبش مقاومت اسلامی «حماس» را تبریک گفتند و بر جایگاه محوری این جنبش در مسیر مبارزه ملت فلسطین با اشغالگری رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

|

هزاران مورد قطع عضو در غزه

هزاران مورد قطع عضو در غزه

منابع پزشکی در نوار غزه از افزایش شدید شمار مجروحان دارای قطع عضو و ناتوانی جسمی در پی تداوم جنگ رژیم صهیونیستی علیه این منطقه خبر می‌دهند، در حالی که کمبود شدید تجهیزات درمانی و مراکز تخصصی توان‌بخشی، روند درمان این مجروحان را به‌صورت جدی مختل کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.