یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

روزنامه صهیونیستی: اسرائیل با انزوای بی‌سابقه بین‌المللی مواجه شده است

روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» در گزارشی از شدت گرفتن موج تحریم‌ها و انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی خبر داده و این وضعیت را به عنوان تصویر وحشتناک توصیف کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)؛ در گزارش این روزنامه صهیونیستی آمده است روز به روز بر شدت محاصره و بایکوت جهانی علیه (رژیم) اسرائیل افزوده می‌شود. شرکت‌های هواپیمایی یکی پس از دیگری پروازهای خود به فرودگاه بن گوریون را لغو و دولت‌های مختلف فروش تسلیحات به اسرائیل را متوقف می‌کنند.

 

این روزنامه عبری زبان افزود هر روز شمار بیشتری از هنرمندان کنسرت‌های خود در اسرائیل را لغو می‌کنند، پروژه‌های همکاری‌های دانشگاهی به طور ناگهانی قطع می‌شوند و شرکت‌های زیرساخت بین‌المللی تصمیم به خروج از پروژه‌های اسرائیلی می‌گیرند.

 

روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» نوشت این وضعیت، نشانه‌ای از گسترش مخالفت جهانی علیه سیاست‌ها و اقدامات رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیان به ویژه نسل‌کشی کنونی علیه غزه است.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونی

شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونی

هیئت امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد "عبدالرحمن سفیان محمد السَباتین"، اسیر ۲۱ ساله اهل روستای حوسان در استان بیت ‌لحم، در زندان‌های رژیم اشغالگر به شهادت رسیده است.

|

تنش‌ها در رژیم صهیونیستی درباره ساختار کمیته بررسی شکست هفت اکتبر

تنش‌ها در رژیم صهیونیستی درباره ساختار کمیته بررسی شکست هفت اکتبر

تنش‌های سیاسی در رژیم صهیونیستی درخصوص ساختار کمیته بررسی شکست هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) به صورت روزافزون در حال افزایش است؛ این وضعیت در کنار موضوعات عفو نتانیاهو و نزدیکی انتخابات موجب افزایش شکاف در این رژیم به ویژه در میان ساختار سیاسی و امنیتی شده است.

|

یونیسف: کمک‌ها به غزه کافی نیست

یونیسف: کمک‌ها به غزه کافی نیست

صندوق کودکان سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به وخامت بحران انسانی در غزه، اعلام کرد که کمبود شدید کمک‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده بر مسیرهای امدادرسانی، جان هزاران کودک را در معرض خطر قرار داده و تاکنون به مرگ ده‌ها نفر از آنها انجامیده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.