یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شکایت چند آمریکایی فلسطینی‌تبار از دولت بایدن به‌دلیل استاندارد دوگانه

چند آمریکایی به‌دلیل انفعال دولت «جو بایدن» در کمک به خروج شهروندان این کشور با تبار فلسطینی از مناطق جنگی غزه از او شکایت و اعلام کردند این رفتار در تضاد با تلاش دولت واشنگتن برای خروج آمریکایی‌های دارای تبار متفاوت است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از روزنامه گاردین، یک گروه ۹ نفری از آمریکایی‌های فلسطینی تبار در شکایتی از دولت بایدن می گویند آمریکا آنها و خانواده هایشان را در غزه به حال خود رها کرده است.

 

در این شکایت از جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه و لوید آستین وزیر دفاع ایالات متحده به طور مستقیم شکایت شده، شاکیان اعلام کرده اند دولت آمریکا، آنها و خانواده‌هایشان را در غزه رها کرده است در حالیکه سایر آمریکایی‌های با تبار دیگر را از منطقه جنگی غزه نجات داده اند.

 

در شکایت علیه این سه مقام ارشد دولت واشنگتن آمده است ایالات متحده بلافاصله پس از حملات ۷ اکتبر حماس، آمریکایی‌های اسرائیلی و لبنانی تبار و خانواده هایشان را از غزه خارج کرد و برای این کار از طرح ابتکاری استفاده از کشتی تفریحی استفاده کرد.

 

براساس این طرح هر شخصی که گذرنامه آمریکایی داشت می توانست به کشتی یاد شده سوار شود و از مسافران به شیوه ای مجلل پذیرایی شده است. 

 

اکنون آمریکایی های فلسطینی تبار با طرح این شکایت می گویند چرا ما نمی توانیم خانواده های خود را از غزه خارج کنیم؟

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

گرسنگی، ابزار باج‌گیری علیه غزه/ مرگ ده‌ها غیرنظامی بر اثر گرسنگی/ خطر مرگ 14 هزار نوزاد در صورت ادامه محاصره غزه

گرسنگی، ابزار باج‌گیری علیه غزه/ مرگ ده‌ها غیرنظامی بر اثر گرسنگی/ خطر مرگ 14 هزار نوزاد در صورت ادامه محاصره غزه

نهادهای دولتی غزه و سازمان ملل از جان باختن ده‌ها نفر دیگر در این باریکه بر اثر دلایل مربوط به گرسنگی خبر دادند و اعلام کردند کمک‌هایی که طی چند روز گذشته وارد غزه شده همچون سوزن در انبار کاه است و درواقع هیچ کمکی به هیچ‌کس نرسیده است.

|

تهدید مصر و اردن از سوی ترامپ

تهدید مصر و اردن از سوی ترامپ

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به طرح خود مبنی بر انتقال و اسکان فلسطینی‌های نوار غزه در مصر و اردن، این دو کشور را تهدید کرد در صورت خودداری کردن از پذیرش این موضوع با اقدامات تنبیهی واشنگتن مواجه خواهند شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.