یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

مخالفت دیوان بین‌المللی با بازنگری در حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

«کریم خان» دادستان دیوان بین‌المللی کیفری با درخواست رژیم صهیونیستی برای تجدید نظر در حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم مخالفت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری آناتولی، کریم خان گفت در حال حاضر این درخواست موضوعیت ندارد اما ممکن است در مراحل بعدی روند قضایی، بتوان چنین درخواستی مطرح کرد.

 

منابع صهیونیستی اعلام کردند رژیم اسرائیل روز چهارشنبه دو سند به «دادگاه استیناف» در دیوان بین‌المللی کیفری ارائه کرد تا حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت تعلیق شود به امید آنکه این دیوان سرانجام در موضع خود بازنگری کند.

 

دیوان بین‌المللی کیفری «لاهه» اول  آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان سلاح صادر کرد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

افزایش شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر

افزایش شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر

وزارت بهداشت غزه امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۷۳ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر خبر داد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.