سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

نخست وزیر مالزی: حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت پیروزی بزرگی است

نخست‌وزیر مالزی حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین‌المللی را «پیروزی بزرگ» توصیف کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری آناتولی، «انور ابراهیم» نخست‌وزیر مالزی گفت: این حکم دیوان کیفری بین‌الملل پیروزی بزرگ برای عدالت و بشریت است. این تصمیم باعث کاهش رنج مردم فلسطین می‌شود.

 

انور ابراهیم این تصمیم را منطقی توصیف کرد و گفت این تصمیم بر اساس قانون و شواهد ظلم و قتل است و اگر نتانیاهو به خارج سفر کند، باید دستگیر شود.

 

دیوان کیفری بین‌المللی روز پنجشنبه حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را پس از متهم کردن آنها به ارتکاب به جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی در غزه صادر کرد.

 

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای:

استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاحی علیه مردم در غزه، جنایت جنگی است
مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای:

استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاحی علیه مردم در غزه، جنایت جنگی است

مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت شدید اقدامات ضدبشری رژیم صهیونیستی، استفاده این رژیم از گرسنگی به‌عنوان ابزار جنگی علیه مردم بی‌دفاع غزه را نقض آشکار حقوق بین‌الملل، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت عنوان کرد.

|

فریاد مالزی در دفاع از غزه

فریاد مالزی در دفاع از غزه

نخست وزیر مالزی جهان را به اقدام فوری برای توقف کشتار در غزه فراخواند و هشدار داد سکوت در برابر رنج غیرنظامیان، خیانت به وجدان بشری است.

|

مادورو: قتل‌عام فلسطینیان علیه همه جهان است

مادورو: قتل‌عام فلسطینیان علیه همه جهان است

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با تاکید بر اینکه «قتل‌عام مردم فلسطین علیه همه مردم جهان است»، نسل‌کشی در غزه را راهبردی با هدف دستیابی به «سلطه جهانی» از سوی رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا ارزیابی کرد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.