یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

پیام اسیر صهیونیست خطاب به نتانیاهو قبل از کشته شدن

گردان‌های قسام با انتشار ویدئویی، سخنان عیدان یروشلمی یکی از ۶ اسیر اسرائیلی را که اخیرا در غزه کشته شد پخش کرد که از نتانیاهو می‌خواهد برای آزادی او و بقیه اسرا کاری انجام دهد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه خبری قدس، گردان های قسام شاخه نظامی حماس در پیامی ویدئویی به زبان های عبری، عربی و انگلیسی اعلام کرد: به همه به صراحت اعلام می کنیم پس از حادثه النصیرات، دستورات جدیدی به مبارزانی که مسئول حفاظت از اسرای صهیونیست هستند درخصوص نحوه تعامل با آنها درصورت نزدیک شدن ارتش رژیم صهیونیستی به محل بازداشت آنها صادر شده است.

 

در این ویدیو سخنان عیدان یروشلمی یکی از ۶ اسیر اسرائیلی که اخیرا در غزه کشته شد، منتشر شده که از نتانیاهو می‌خواهد برای آزادی او و بقیه اسرا کاری انجام دهد.

 

او می‌گوید نتانیاهو قبلا با آزادی ۱۰۰۰ اسیر در مقابل آزادی شالیت موافقت کرده بود اکنون چطور حاضر نیست اسرای اسرائیلی را در مقابل تعداد کمتری اسیر فلسطینی آزاد کند؟

 

این اسیر با اشاره به بمباران شبانه‌روزی غزه و خطرهای پیش روی اسرا، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات و درخواست مبادله اسرا فرامی‌خواند. او به خانواده خود نیز می‌گوید دلش برایشان تنگ شده و امیدوار است زودتر آن‌ها را ببیند.

 

در پی مانع‌تراشی‌های نتانیاهو بر سر راه توافق، این اسیر اسرائیلی در نهایت همراه با ۵ اسیر دیگر در غزه کشته و جسد او بازگردانده شد.

 

اسیر اسرائیلی در این ویدئو خطاب به نتانیاهو و کابینه رژیم صهیونیستی می گوید: باید ما را آزاد کنید. برای آزادی شالیت هزار نفر را آزاد کردید حالا آنها در برابر ما ۲۵۰ نفر را می‌خواهند، من نمی‌فهمم ما از او کمتریم؟ من شهروند اسرائیلم و وظیفه شما است که من را آزاد کنید من نمی‌فهمم چرا اینجائیم ما می‌خواهیم برگردیم پیش خانواده هایمان. بریزید تو خیابان ها و صدای ما باشید.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

دبیرکل ابتکار ملی فلسطین: توافق اسلو مُرده است

«مصطفی برغوثی» ضمن مُرده توصیف کردن توافق اسلو و بی نتیجه بودن تحرکات تشکیلات خودگردان برای مذاکره با صهیونیستها، گفت: به دنبال جداسازی کامل نوار غزه از کرانه باختری هستند، در حالی که همزمان به طور هدفمند امکان تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی را از طریق گسترش شهرک‌سازی و سرکوب ...

|

یورش شهرک نشینان به کرانه باختری

یورش شهرک نشینان به کرانه باختری

سرپرست سازمان حقوقی «البیدر» در کرانه باختری با اشاره به تداوم اقدامات تل آویو علیه فلسطینیان گفت: در حال حاضر نبردی نابرابر در منطقه« C » بین بادیه‌نشینان فلسطینی از یک طرف و شهرک‌نشینان صهیونیست از طرف دیگر در جریان است.

|

گسترش تخریب منازل در کرانه باختری

گسترش تخریب منازل در کرانه باختری

در سایه سکوت خبری و مشغول شدن دنیا به تحولات گوناگون، رژیم اشغالگر قدس طی روزهای اخیر روند تخریب منازل فلسطینیان را به شکل خطرناکی تشدید کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.