دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

پیام اسیر صهیونیست خطاب به نتانیاهو قبل از کشته شدن

گردان‌های قسام با انتشار ویدئویی، سخنان عیدان یروشلمی یکی از ۶ اسیر اسرائیلی را که اخیرا در غزه کشته شد پخش کرد که از نتانیاهو می‌خواهد برای آزادی او و بقیه اسرا کاری انجام دهد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه خبری قدس، گردان های قسام شاخه نظامی حماس در پیامی ویدئویی به زبان های عبری، عربی و انگلیسی اعلام کرد: به همه به صراحت اعلام می کنیم پس از حادثه النصیرات، دستورات جدیدی به مبارزانی که مسئول حفاظت از اسرای صهیونیست هستند درخصوص نحوه تعامل با آنها درصورت نزدیک شدن ارتش رژیم صهیونیستی به محل بازداشت آنها صادر شده است.

 

در این ویدیو سخنان عیدان یروشلمی یکی از ۶ اسیر اسرائیلی که اخیرا در غزه کشته شد، منتشر شده که از نتانیاهو می‌خواهد برای آزادی او و بقیه اسرا کاری انجام دهد.

 

او می‌گوید نتانیاهو قبلا با آزادی ۱۰۰۰ اسیر در مقابل آزادی شالیت موافقت کرده بود اکنون چطور حاضر نیست اسرای اسرائیلی را در مقابل تعداد کمتری اسیر فلسطینی آزاد کند؟

 

این اسیر با اشاره به بمباران شبانه‌روزی غزه و خطرهای پیش روی اسرا، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات و درخواست مبادله اسرا فرامی‌خواند. او به خانواده خود نیز می‌گوید دلش برایشان تنگ شده و امیدوار است زودتر آن‌ها را ببیند.

 

در پی مانع‌تراشی‌های نتانیاهو بر سر راه توافق، این اسیر اسرائیلی در نهایت همراه با ۵ اسیر دیگر در غزه کشته و جسد او بازگردانده شد.

 

اسیر اسرائیلی در این ویدئو خطاب به نتانیاهو و کابینه رژیم صهیونیستی می گوید: باید ما را آزاد کنید. برای آزادی شالیت هزار نفر را آزاد کردید حالا آنها در برابر ما ۲۵۰ نفر را می‌خواهند، من نمی‌فهمم ما از او کمتریم؟ من شهروند اسرائیلم و وظیفه شما است که من را آزاد کنید من نمی‌فهمم چرا اینجائیم ما می‌خواهیم برگردیم پیش خانواده هایمان. بریزید تو خیابان ها و صدای ما باشید.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

خودکشی یک افسر ذخیره رژیم صهیونیستی

خودکشی یک افسر ذخیره رژیم صهیونیستی

رسانه‌های صهیونیستی بامداد یکشنبه گزارش دادند یک افسر ذخیره تیپ گولانی در ارتش اسرائیل، پس از بازگشت از غزه در منزل خود در قدس اشغالی، خودکشی کرده است.

|

2 قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه پایان اشغالگری در فلسطین و جولان اشغالی

2 قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه پایان اشغالگری در فلسطین و جولان اشغالی

دو قطعنامه کلیدی درباره فلسطین و بلندی‌های جولان با حمایت گسترده در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید؛ قطعنامه‌هایی که رژیم صهیونیستی را به عقب‌نشینی از مناطق اشغالی و رعایت کامل حقوق بین‌الملل فرا می‌خوانند.

|

تقدیم پیروزی فوتبال فلسطین به شهدا، قدس و غزه

تقدیم پیروزی فوتبال فلسطین به شهدا، قدس و غزه

تیم ملی فوتبال فلسطین با هدایت ایهاب ابو جزر، دیشب در نخستین دیدار خود در رقابت‌های جام ملت‌های عرب ۲۰۲۵ در قطر، با نتیجه ۱–۰ برابر میزبان و قهرمان آسیا به پیروزی رسید. سرمربی فلسطین این برد را تاریخی توصیف کرد.

|

تظاهرات در مراکش در حمایت از ملت فلسطین

تظاهرات در مراکش در حمایت از ملت فلسطین

شهروندان مغربی در «روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین» که هر سال در ۲۹ نوامبر برگزار می‌شود در شهرهای مختلف به خیابان‌ها آمدند و حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کردند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.