پنج‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
بیانیه حزب الله درباره انتخاب السنوار:

ترور رهبران مقاومت شکست خورده است

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: انتخاب السنوار تاکیدی است بر اینکه اهداف دشمن صهیونیستی از شهادت رهبران مقاومت شکست خورده و راه به جایی نبرده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از کانال العهد لبنان، حزب الله لبنان در این بیانیه همچنین السنوار به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس و جانشین شهید اسماعیل هنیه را تبریک گفت.

 

در این بیانیه آمده است که این انتخاب پیامی قوی و قاطع به دشمن صهیونیستی و آمریکا و دیگر همپیمانان آن است مبنی بر اینکه حماس در تصمیم‌گیری‌هایش کاملا یکپارچه و متحد، در اصول خود قاطع و در پایبندی به گزینه‌های اصلی خویش ثابت است.

 

حزب الله بیان کرد که انتخاب رئیس جدید دفتر سیاسی حماس در این بازه زمانی مهم و در بحبوحه جنگ، ایمان و اراده امت و ملت‌های منطقه به یکچارچه‌سازی تلاش‌ها و اصرار بر ادامه راه مقاومت تا آزادسازی کامل این سرزمین را افزایش خواهد داد.

 

السنوار ۶۲ ساله پیشتر رئیس جنش حماس در نوار غزه بوده است.

 

این تصمیم پس از شهادت شهید هنیه در ۱۰ مرداد صورت گرفت که در عملیات کور و بزدلانه رژیم صهیونیستی به همراه محافظش در اقامتگاهش در تهران به شهادت رسید.

 

یحیی ابراهیم السِنوار مشهور به ابو ابراهیم رئیس حکومت حماس در نوار غزه در ۲۹ اکتبر ۱۹۶۲ (آبان ۱۳۴۱) متولد شده است.

 

از او به عنوان موسس سازمان امنیتی حماس (مجد) یاد می‌شود و ارتش اسرائیل السنوار را عامل اصلی حمله ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) می‌داند.

رژیم صهیونیستی حذف السنوار را یکی از اهداف جنگ علیه غزه اعلام کرده، اما تاکنون موفق به چنین کاری نشده است.

 

السنوار در سال ۱۹۸۹ میلادی (۱۳۶۸ شمسی) از سوی دادگاهی در اسرائیل به چهار باره زندان ابد به علاوه ۲۵ سال زندان محکوم شد، اما در نهایت بعد از ۲۲ سال زندان در سال ۲۰۱۱ در معامله و مبادله زندانیان با اسرائیل آزاد شد.

 

وی از جمله رهبران حماس به شمار می‌رود که آمریکا نام او را در فهرست ادعایی افراد تحت تعقیب قرار داده است.

 

به نظر می‌رسد که السنوار با تسلط نظامی و اشراف علمی تاریخی و همچنین تسلط بر چند زبان از جمله عبری یک مدیر توانمند است که انتخاب او اختلافات داخلی سران حماس برای جهت‌گیری‌ها را به حداقل می‌رساند.

 

انتهای پیام /ی.ح/20

 




مطالب مرتبط

حزب‌الله: استقبال از پاپ نشانه اصل همزیستی و فرهنگ مقاومت است

حزب‌الله: استقبال از پاپ نشانه اصل همزیستی و فرهنگ مقاومت است

علی عمار، از نمایندگان ارشد حزب‌الله با تاکید بر اینکه مقاومت، فرهنگی اصیل دارد و همواره ابعاد بشردوستانه را در نظر می‌گیرد، گفت استقبال ما از پاپ موضوع عجیبی نیست و چنین اقداماتی ریشه در اصل همزیستی حزب‌الله دارد.

|

تلاش نتانیاهو برای کنترل کمیته هفتم اکتبر

تلاش نتانیاهو برای کنترل کمیته هفتم اکتبر

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» فاش کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد به صورت شخصی ریاست کمیته تعیین‌کننده اختیارات کمیته بررسی شکست هفتم اکتبر (عملیات طوفان‌الاقصی) را به دست بگیرد. منتقدان هدف این کار را تلاش وی برای تبرئه خودش توصیف کرده‌اند.

|

۶ هزار مجروح دچار قطع عضو در غزه در انتظار برنامه‌های فوری و بلندمدت توان‌بخشی

۶ هزار مجروح دچار قطع عضو در غزه در انتظار برنامه‌های فوری و بلندمدت توان‌بخشی

وزارت بهداشت فلسطین در غزه به مناسبت «روز جهانی افراد دارای معلولیت» با صدور بیانیه‌ای، وضعیت مجروحانی را که در پی جنگ دچار نقص عضو شده‌اند، تکان‌دهنده و فاجعه‌بار توصیف کرد.

|

رسانه صهیونیستی فاش کرد؛

فرستاده آمریکا پیشنهاد بمباران مراسم تشییع سید حسن نصرالله را داده بود
رسانه صهیونیستی فاش کرد؛

فرستاده آمریکا پیشنهاد بمباران مراسم تشییع سید حسن نصرالله را داده بود

یک رسانه صهیونیستی فاش کرد که فرستاده آمریکا به مقامات رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده بود که مراسم تشییع سید حسن نصرالله را بمباران کننده اما آن ها این پیشنهاد را نپذیرفتند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.