جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

هریس خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد

کامالا هریس معاون رئیس جمهوری آمریکا شرایط در نوار غزه را غیرانسانی خواند و ضمن درخواست برای برقراری آتش‌بس فوری در این باریکه از رژیم صهیونیستی خواست تا «بدون هیچ بهانه‌ای» اجازه دهد که کمک‌های بیشتری به این منطقه وارد شود.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رویترز، هریس بامداد دوشنبه (14 اسفند ماه) در سخنانی در ایالت آلاباما اظهار کرد که بایدآتش بس فوری در غزه برقرار شده و کمک‌های بیشتری به این باریکه وارد شده و اسرایی که در اختیار مقاومت فلسطین است، آزاد شوند.

 

وی افزود که مردم غزه از یک فاجعه انسانی رنج می‌برند و شرایط در این منطقه غیرانسانی است.

 

روزنامه ایندیپندنت نیز گزارش داد که هریس از مقام‌های حماس و اسرائیل خواست تا پیشنهاد توافق آتش‌بس فوری ۶ هفته‌ای در غزه را بپذیرند.

 

معاون رئیس جمهوری آمریکا گفت: با توجه به شدت بالای مصیبتی که در غزه وجود دارد باید یک آتش‌بس فوری دستکم ۶ هفته‌ای برقرار شود.

 

وی از اسرائیل خواست تا «بدون هیچ بهانه‌ای» اجازه دهد که کمک‌های بیشتری وارد غزه شود.

 

این اظهارات در حالی است که بنی گانتس عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی به آمریکا سفر کرده و قرار است روز دوشنبه با کامالا هریس و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید و شماری از نمایندگان دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در کنگره دیدار کند.

 

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند.

 

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

 

وزارت بهداشت غزه یکشنبه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر به ۳۰ هزار و ۴۱۰ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۷۱ هزار و ۷۰۰ رسیده است.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

پیام دولت یمن برای حماس: به‌هرقیمتی کنار فلسطین می‌مانیم

پیام دولت یمن برای حماس: به‌هرقیمتی کنار فلسطین می‌مانیم

معاون وزیر خارجه یمن در پیامی برای رئیس شورای رهبری حماس، با اشاره به اینکه حمایت این کشور از مردم و مقاومت فلسطین ناشی از وظیفه دینی و تعهد اخلاقی آن است، تأکید کرد: هیچ‌یک از جنایات و فشارهای دشمن، یمنی‌ها را از این موضع اصیل خود بازنمی‌دارد.

|

کارشکنی در روند جستجوی اجساد اسرا

کارشکنی در روند جستجوی اجساد اسرا

«سهیل الهندی» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس ضمن انتقاد از اتهام زنی رژیم صهیونیستی علیه این جنبش، از کشورهای میانجی خواست به منظور تسهیل روند جستجوی اجساد اسیران، فشار بیشتری بر رژیم صهیونیستی وارد کنند.

|

حماس: خون شهدای جنین گریبانگیر اشغالگران خواهد شد/ اراده ملت فلسطین شکست ناپذیر است

حماس: خون شهدای جنین گریبانگیر اشغالگران خواهد شد/ اراده ملت فلسطین شکست ناپذیر است

جنبش حماس در واکنش به شهادت 6 فلسطینی که 4 نفر از آن‌ها از رزمندگان القسام بودند، اعلام کرد که خون شهدای جنین به هدر نخواهد رفت بلکه شعله ای خواهد بود که اشغالگران را خواهد سوزاند.

|

تحریم روزنامه نیویورک تایمز از سوی نویسندگان در اعتراض به نحوه پوشش جنگ غزه

تحریم روزنامه نیویورک تایمز از سوی نویسندگان در اعتراض به نحوه پوشش جنگ غزه

ائتلافی متشکل از بیش از ۳۰۰ نویسنده مطرح که نیمی از آنها از نویسندگان سابق روزنامه نیویورک تایمز هستند اعلام کردند تا زمانی که خواسته‌های آنها در مورد فلسطین برآورده نشود، از نوشتن برای بخش نظرات این روزنامه خودداری خواهند کرد

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.