پنج‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
رئیس جمهور پیش از سخنان اصلی خود در صحن علنی مجلس؛

عاملان جنایت غزه همان مدعیان دروغی حقوق بشرند

سید ابراهیم رئیسی امروز صبح در صحن علنی مجلس با ذکر جنایات صهیونیست ها در غزه گفت: آن چه از نسل کشی و کودک کشی در غزه صورت می‌گیرد باعث تأسف بشریت است اما تأسف‌بارتر آن که، حامیان این نسل کشی مدعیان حقوق بشر هستند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، حجه الاسلام رئیسی رئیس‌جمهور امروز صبح که به مجلس شورای اسلامی رفته بود، در صحن علنی مجلس پیش از سخنان اصلی خود با اشاره به جنایات صهیونیست ها در غزه گفت: در ابتدای صحبت، شهادت بیش از ۶ هزار کودک در فلسطین را یادآوری میکنم.

 

وی ادامه داد: آن چه از نسل کشی و کودک کشی در غزه صورت می‌گیرد باعث تأسف بشریت است اما تأسف‌بارتر آن که، حامیان این نسل کشی مدعیان حقوق بشر هستند.

انتهای پیام /ی.ح/25




مطالب مرتبط

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

تارنمای پولیتیکو نوشت: درحالی که کمیسیون اروپا به این نتیجه رسید که (رژیم) اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده‌است و خواستار تحریم این رژیم است، در آلمان، صدر اعظم این کشور تلاش می‌کند جلوی آن را بگیرد؛ وضعیتی که روح متلاطم و آشفته اروپا را در تصمیم گیری‌ها بر ملا می‌کند.

|

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

بابک شهبازی جاسوس موساد که همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی با رژیم صهیونیستی داشت و در تبادل اطلاعات با افراد وابسته به این رژیم بود پس از طی روال قانونی و تایید حکم در دیوان عالی کشور، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.