سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
بیانیه جنبش آزادی بخش فلسطین:

سفارتخانه های اسرائیل در سرتاسر جهان باید محاصره شوند

جنبش آزادی بخش فلسطین همچنین تاکید کرده است که آمریکا همچنان به نشان دادن چراغ سبز به اشغالگران برای ادامه جنایات علیه نوارغزه ادامه می دهد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) جبهه آزادی بخش فلسطین در بیانیه ای تاکید کرده است که آمریکا مسئولیت کامل آغاز دوباره حملات ارتش رژیم صهیونیستی به غزه را بر عهده دارد.

 

این جنبش همچنین تاکید کرده است که آمریکا همچنان به نشان دادن چراغ سبز به اشغالگران برای ادامه جنایات علیه نوارغزه ادامه می دهد.

 

جنبش آزادی بخش فلسطین همچنین خطاب به فلسطینیان و فعالان حقوق بشر در سرتاسر جهان تاکید کرده است که باید سفارت خانه های رژیم صهیونیستی را در تمامی کشورهای دارای روابط با اسرائیل محاصره کرده و به منظور توقف جنگ علیه غزه به سران اسرائیلی فشار وارد کرد.

 

به گزارش قدسنا، طبق آخرین گزارش های منتشر شده از سوی رسانه های عربی و فلسطینی، تاکنون (جمعه 10 آذر) 37 فلسطینی درپی حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده اند.

 

همزمان با انتشار اخبار در خصوص افزایش دوباره آمار شهدای فلسطینی، نیروهای مقاومت فلسطین هم از هدف گیری تجهیزات و نظامیان اسرائیلی در شمال غزه خبر داده اند.

 

انتهای پیام/ح




مطالب مرتبط

در واکنش به شهادت سخنگوی القسام؛

کارشناس امور نظامی: «ابوعبیده» مکتب فکری کاملی در فن بیان از خود به جا گذاشت
در واکنش به شهادت سخنگوی القسام؛

کارشناس امور نظامی: «ابوعبیده» مکتب فکری کاملی در فن بیان از خود به جا گذاشت

یک کارشناس امور نظامی با اشاره به شهادت ابوعبیده سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی حماس گفت: وی تا پایان به مبارزه در میدان نبرد ادامه داد و مکتب فکری کاملی در فن بیان و تأثیرگذاری از خود به جا گذاشت.

|

دیدار جدایی‌طلبان سومالی‌لند با مقامات صهیونیستی

دیدار جدایی‌طلبان سومالی‌لند با مقامات صهیونیستی

یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد که رئیس جدایی‌طلبان سومالی‌لند پیش از به رسمیت‌شناختن غیرقانونی این منطقه توسط رژیم صهیونیستی، در چارچوب مذاکرات محرمانه، به قدس اشغالی سفر و با مقامات این رژیم دیدار کرده است.

|

بقایی: 

تحولات غزه نباید ما را از جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری غافل کند
بقایی:

تحولات غزه نباید ما را از جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری غافل کند

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به بازداشت‌های خودسرانه، شکنجه و قتل فلسطینی‌ها و برخورد‌های غیرانسانی در کرانه باختری گفت: تحولات غزه نباید ما را از جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری غافل کند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.