چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir
تصویر؛

اهتزاز پرچم فلسطین در کنفرانس وحدت اسلامی

در حاشیه برگزاری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران یک زن فلسطینی پرچم کشورش را در جایگاه میهانان در سکوی دوم به اهتزاز درآورد.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) یک زن فلسطینی در حین برگزاری سی و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی در تهران، پرچم کشورش را به اهتزاز در آورد.

 

در جریان برگزاری این کنفرانس نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین و نمایندگان دیگر گروه های مقاومتی از جمله حزب الله لبنان حضور داشتند و به سخنرانی پرداختند.

 

گفتنی است که یکی از ارکان مهم تحقق اتحاد در امت اسلامی، تلاش بی وقفه برای آزادسازی فلسطین اشغالی و مسجد الاقصی است.




 

 

 

انتهای پیام/ح




مطالب مرتبط

سرایا القدس:

 قدرت و غرور آمریکا و اسرائیل در برابر ضربات محور مقاومت در حال فروپاشی است
سرایا القدس:

قدرت و غرور آمریکا و اسرائیل در برابر ضربات محور مقاومت در حال فروپاشی است

شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای با تمجید از عملکرد نیروهای مسلح ایران و گروه‌های مقاومت در منطقه، اعلام کرد حملات هماهنگ این محور، موازنه میدانی را به‌طور جدی تغییر داده و فشار بی‌سابقه‌ای بر آمریکا و رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

|

طنین فریاد ضدجنگ در قلب اروپا در حمایت از ایران

طنین فریاد ضدجنگ در قلب اروپا در حمایت از ایران

هزاران تن از فعالان ضد جنگ، اعضای گروه‌های حقوق بشری و اقشار مختلف مردم روز شنبه در شهرهای برلین، رم و اسلو با حضور در خیابان‌ها، تجاوز نظامی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کردند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.